Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Бариста (ст.м Лук'янівська, ст.м Мінська)

13 000 ₴  
Бінокль Кава
2 года назад
21 августа 2021
Киев
ЧОМУ ПРАЦЮВАТИ З НАМИ КРУТО: Ти дізнаєшся багато нового! Всі бариста компанії проходять навчання за спеціальною програмою, розробленою спільно з Fair Finch Coffee Center - не тільки кращої ростерної, але і найвідомішої кавової школи, де викладає єдиний в Україні тренер по сертифікації SCA (Specialty Coffee Association). Тобі будуть раді! 


Гості кав'ярні - це завжди наші друзі, які щодня приходять не тільки за кавою, але й за щирими посмішками та радістю. Твій креатив та індивідуальність - головна цінність! Наша аудиторія молода і смілива, тому ми тільки «За!», якщо ти будеш з нею на одній хвилі. 


Твоє місце роботи - найінстаграмніший простір! Не віриш - заходь в Instagram та дивись сам @binoklkava. Для нас дуже важливий комфорт всіх торгових точок і стильний дизайн інтер'єру та екстер'єру наших кав'ярень. Любиш робити селфі на робочому місці - ми це тільки заохочуємо. 


Твої гарантії стабільності - чітка робота бек-офісу! Щоденний контроль і всебічну підтримку забезпечує колектив бек-офісу. Ми завжди залишаємося з тобою на зв'язку і своєчасно виплачуємо гідну і конкурентну оплату за твою роботу. Вiдправляй резюме нам RIGHT NOW, ЯКЩО: Ти молодий, красивий, швидкий та безстрашний. Тобі душно в світі одноманітної роботи і хочеться справжніх емоцій щодня. Щоранку ти прокидаєшся заради чашки хорошої кави. Ти хочеш працювати зі справжнім кавовим супербрендом та шукаєш постійну роботу. Тобі цікава кавова культура і ти готовий постійно вчитися новому. Ти поділяєш наші цінності і відчуваєш, що тобі близька місія компанії. 


ЩО РОБЛЯТЬ БАРИСТА СІМ'Ї «БІНОКЛЬ КАВА»: Товаришують з нашими гостями, щиро посміхаються, дивляться їм в очі, розповідають круті факти про каву, діляться секретами приготування. Готують каву і кавові напої з нашого меню. Ведуть систему звітності та контролюють товарні запаси. Стежать за чистотою і затишною атмосферою в кав'ярні. Виходять на роботу за графіком 2/2 по 12 годин на день. Ну що, хочеш в нашу сім'ю? Надсилай нам резюме з фотографією. І не мороч собі голову над пунктом «досвід роботи» - він не має для нас ніякого значення! Відправляй резюме.Будемо друзями!



Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: