Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

продавець-консультант будівельних матеріалів

2 месяца назад
12 февраля 2024
Славянск

Наша компанія є провідним постачальником будівельних матеріалів у місті Слов'янськ. Ми спеціалізуємося на наданні високоякісних та інноваційних рішень для будівництва та ремонту. Зараз ми шукаємо енергійних та мотивованих продавців-консультантів будівельних матеріалів, які долучаться до нашої команди.

Обов'язки:

- Проведення консультацій клієнтам щодо асортименту та властивостей будівельних матеріалів 

- Встановлення та збереження взаємовигідних відносин з клієнтами 

- Забезпечення високого рівня обслуговування та задоволеності клієнтів 

- Активний пошук нових клієнтів та розвиток клієнтської бази 

Вимоги:

- Досвід роботи в продажах будівельних матеріалів буде перевагою - Відмінні навички комунікації та консультування клієнтів - Знання основ будівельних матеріалів та їх властивостей - Вміння працювати в команді та досягати поставлених цілей - Висока відповідальність та орієнтація на результат - Добре володіння українською мовою 

Переваги:

- Конкурентна заробітна плата та система премій - Гнучкий графік роботи - Можливості для професійного розвитку та кар'єрного зростання - Дружні та професійні колеги - Сучасне та комфортне робоче середовище Якщо ви мрієте про кар'єрний ріст у сфері продажів будівельних матеріалів, маєте відмінні комунікативні навички та бажання навчатися, ми раді будемо отримати ваше резюме.

 Приєднуйтесь до нашої команди і разом з нами будуйте успішну кар'єру у будівельній галузі. 

Олег