Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Агроном - бригадир

в залежності від кваліфікації
Лизгард
3 года назад
12 февраля 2021
Киевул. Киевская обл., Киево-Святошинский р-н, с.Гуровщина

Cадовий центр Lizgard пропонує роботу агронома. Робочий день з 8.00 до 18.00год. Вихідний один плаваючий. Заробітна плата 18000 грн ( в залежності від кваліфікації )

 Вимоги:  


  • вік до 45 років, чоловік або жінка
  • профільна освіта в галузі садово-паркового або лісового господарства, агрономія, захист рослин 
  •  знання асортименту декоративних, плодових рослин, особливостей посадки, догляду, формування, живцювання, обробітку рослин.
  • базові знання систем авто поливу
  • особисті якості - здатність до навчання, організованість, самостійність, комунікабельність, націленість на результат

 Інтерес до роботи, орієнтованість на результат, порядність, бажання розвиватися і освоювати нові знання, пунктуальність, культура спілкування. Нам важливо, щоб новий співробітник любив свою роботу, був відповідальним, уважним до деталей, вмів вибудовувати відносини в колективі і був командним гравцем. Натомість ми пропонуємо цікаві професійні завдання, відмінний колектив, офіційне працевлаштування та гідний рівень заробітної плати. 

 Відправляй своє резюме на електронну адресу або телефонуй Показать контакты 067-328-73-43 , Показать контакты 050-462-79-05 щоб домовитись про співбесіду.

Адреса садового центру Lizgard:Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с.Гурівщина, вул. Київська 58 - «В». Добиратися до нас можна за 20-30 хв від метро Нивки, Святошин, Житомирська на маршрутних таксі № 722 та № 762, проїзд 21 грн, виходити на зупинці Гурівщина Центр. Також нас можна побачити на Яндекс та Google картах, що допоможе нас знайти не питаючи у перехожих.Ми працюємо безвихідних з 8:00 до 18:00. Чекаємо на тебе!

Елена

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: