Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Слюсар з ремонту автомобілів 4, 5, 6 розряду

Київтеплоенерго
2 года назад
02 июня 2021
Киевул. вул. Народного Ополчення, 16-А

Требования:

Професійно-технічна освіта;

Знання будови і призначення автомобілів, що обслуговуються, технічні умови та ремонт, складання, випробування і регулювання агрегатів, взаємодію приладів і агрегатів, причини зносу сполучених деталей і способи їхнього виявлення і усунення; знання методів виявлення і способи усунення складних дефектів, виявлених у процесі ремонту, складання і випробування агрегатів, складових одиниць і приладів; знання технічних умов на складання, ремонт і регулювання агрегатів, складових одиниць і приладів, причини виникнення несправностей транспортних засобів, способи їх виявлення та усунення.

Бажаний досвід роботи.

Обязанности:

Діагностує, виконує ремонт і складання автомобілів шляхом розбірки, дефектації та складанням вузлів і механізмів, виявляє та усуває дефекти, несправності у процесі регулювання агрегатів, складових одиниць і приладів. Здійснює технічне обслуговування й поточний ремонт автомобілів.

Условия работы:

Офіційне працевлаштування відповідно до чинного законодавства; офіційна та стабільна заробітна плата; всі соціальні гарантії відповідно чинного законодавства; медичне страхування; соціальні програми від профспілок; 5-ти денний робочий тиждень з двома вихідними днями (субота, неділя)

Сергій Михайлович