Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Лікар-ендоскопіст дитячий

6 000 — 6 000 ₴   От 6000 і вище .Залежить від категорії лікаря
3 года назад
08 марта 2021
Киевул. Волинська 21

Завдання та обов'язки. Керується чинним законодавством України про охорону здоров'я та нормативно-правовими актами, що визначають діяльність органів управління та установ охорони здоров'я, організацію ендоскопічної служби.

Проводить діагностичну і лікувальну ендоскопію при захворюваннях легень, шлунково-кишкового тракту, малого тазу. Працює в тісному контакті з лікарями іншого медичного профілю, проводить консультації хворих. Планує роботу та проводить аналіз її результатів. Керує роботою середнього медичного персоналу. Дотримується принципів медичної і деонтології. Веде лікарську документацію. Бере активну участь в поширенні медичних знань серед населення. Постійно удосконалює свій професійний рівень, впроваджує сучасні методи діагностики і лікування.

Повинен знати: чинне законодавство про охорону здоров'я та нормативні документи, що регламентують діяльність органів і управління та закладів охорони здоров'я; організацію і ендоскопічної служби; основи права в медицині; права, обов'язки і та відповідальність лікаря-ендоскопіста; основи норми і патології і органів і систем людини; сучасну класифікацію хірургічних та і терапевтичних захворювань; методи знеболювання в ендоскопії; основи рентгенології та радіології; клініку, сучасні методи діагностики, профілактики, лікування та реабілітації основних захворювань легень, шлунково-кишкового тракту, малого тазу; сучасні методи діагностичної та лікувальної ендоскопії; методи усунення ускладнень, які можуть виникнути під час виконання ендоскопічного дослідження; техніку виконання прицільної біопсії із слизових оболонок, серозних покривів і абдомінальних і органів; обладнання ендоскопічних кабінетів і операційних; правила безпеки під час роботи з приладами; правила асептики і антисептики; суміжні дисципліни (цитологію, гістологію, онкологію, пульмонологію тощо); правила оформлення медичної і документації; сучасну літературу за фахом та методи її узагальнення.

Кваліфікаційні вимоги.

Лікар-ендоскопіст вищої кваліфікаційної категорії: повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки 'Медицина', спеціальністю 'Лікувальна справа'. Проходження інтернатури за спеціальністю 'Хірургія' з наступною спеціалізацією з 'Ендоскопії'.Безперервний професійний розвиток Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) вищої кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом - понад 10 років.

Лікар-ендоскопіст I кваліфікаційної категорії: повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки 'Медицина', спеціальністю 'Лікувальна справа'. Проходження інтернатури за спеціальністю 'Хірургія' з наступною спеціалізацією з 'Ендоскопії'. Безперервний професійний розвиток. Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) I кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом - понад 7 років.

Лікар-ендоскопіст II кваліфікаційної категорії: повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки 'Медицина', спеціальністю 'Лікувальна справа'. Проходження інтернатури за спеціальністю 'Хірургія' з наступною спеціалізацією з 'Ендоскопії'. Безперервний професійний розвиток.  Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) II кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом - понад 5 років.

Лікар-ендоскопіст: повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки 'Медицина', спеціальністю 'Лікувальна справа'. Проходження інтернатури за спеціальністю 'Хірургія' з наступною спеціалізацією з 'Ендоскопії'. Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста. Без вимог до стажу роботи.

Відділ кадрів Наталя Миколаївна

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: