Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Завідуючий складом

за результатами співбесіди
Житомирський м’ясокомбінат, ТОВ
3 года назад
02 марта 2021
Житомир

Група компаній 'Альянс ' Андрушівський маслосирзавод запрошує на роботу Завідуючого складом.  місце роботи смт Андрушівка .

Вимоги: відповідальність, організованність, вміння працювати в команді, вміння швидко приймати рішення

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта  стаж роботи за професією - не менше 1 року або професійно- технічна освіта і стаж роботи за професією комірника - не менше 2 років. Вміння працювати в програмі 1С.

Знання та навички: стандарти і технічні умови на товаро-матеріальні цінності (види, розмір, марки, сортність та інші характеристики); організацію вантажно-розвантажувальних робіт; правила застосування складського вимірювального інструменту, пристроїв, механізмів і способи перевірки їх на придатність до роботи; документообіг (акти прийому товару, оформлення товару, оформлення товару на доставку); правила і норми охорони праці, правила техніки безпеки.

Обов'язки: очолює роботи, які включають приймання, зберігання і видачу товаро-матеріальних цінностей, раціональне їх розміщення; складає встановлену звітність; контролює облік наявних на складі матеріальних цінностей і звітну документацію про їх рух; бере участь у проведенні інвентаризацій; забезпечує проведення вантажно-розвантажувальних робіт на складі й площах з додержанням правил і норм охорони праці; забезпечує своєчасний ремонт обладнання та інвентарю на складі.

Умови праці: своєчасна виплата заробітньої плати, оплата лікарняних, щорічні відпустки, доставка транспортом підприємства.