Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з продажу добрив

за результами співбесіди
TERRATARSA Ukraine
3 года назад
29 января 2021
Киев

1.  Організовує та координує збутову діяльність відповідно до замовлень і укладених договорів, забезпечує постачання продукції, що випускається, споживачам у встановлені терміни та в повному обсязі.

2 Організовує проведення маркетингових досліджень з вивчення споживчого ринку і його перспектив, формування і розширення господарських зв'язків зі споживачами, проведення аналізу попиту покупців, ступеня задоволення потреб вимог і запитів споживачів на вироби, що пропонуються, рівня конкурентоспроможності продукції на ринку шляхом вивчення і оцінювання потреб споживачів, моніторингу конкурентів.

3 Бере участь у підготовці проектів перспективних і річних планів реалізації продукції, складанні прогнозів збуту, розробленні рекламної стратегії, програм із формування попиту і стимулювання збуту.

4.  Несе відповідальність за виконання планів продажів і розвитку і за збільшення кількісної та якісної дистрибуції на закріпленій території.

5. Вносить пропозиції щодо коригування цін на продукцію, що пропонується, обсягів продажу, вибору каналів збуту, способів і часу виходу на ринок.

6. Бере участь у ярмарках, торгах, виставках, біржах із рекламування і реалізації продукції, що випускається.

7. Організовує зв'язки з діловими партнерами, забезпечує своєчасне виконання обов'язків перед контрагентами, добирає необхідну інформацію для розширення зовнішніх зв'язків.

8. Виконує роботу з укладання договорів на постачання продукції і узгодження умов постачання;

2.9. Складає заявки, зведені відомості замовлень і асортиментні (номенклатурні) плани постачання;

2.10. Аналізує дані з обліку готової продукції на складах підприємства і проводить розподіл по покупцях відповідно до укладених договорів

Добродий Инна

Похожие вакансии по профессиям: