Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер зі знанням чеської/словацької мови

15 000 ₴  
Pelekh Agency
2 года назад
26 октября 2021
Ужгород

Pelekh agency - компанія з працевлаштування за кордон, якій вже 19 років, наші офіси представлені по всій країні і у нас багато закордонних партнерів і звичайно у нас ще більше клієнтів! Ми активно ростемо, розвиваємося і потребуємо нових співробітників. Якщо Ви шукаєте серйозну компанію, де цінують працівників, є можливість для розвитку, якщо Ви вмієте знаходити спільну мову з людьми і націлені на результат, тоді Ви саме та людина, яка нам потрібна!
Відкрито конкурс на вакансію:Менеджер з працевлаштування
Для роботи Вам знадобиться:
- знання англійської мови не нижче рівня В1, must have- знання чеської/ словацької мови, буде суттєвою перевагою- уважність до деталей- бажання вчитися- грамотне мовлення (письмо) та чітка вимова українською мовою- знання бізнес — етикету, ділового спілкування, ведення ділової переписки.- володіння базовими комп’ютерними програмами Microsoft Office, Google таблиці, skype, viber- вміння працювати в колективі, комунікативність- націленість на тривалу співпрацю- високий рівень самоорганізації, уважності і стресостійкості;
Основні обов’язки:Здійснення вихідних та прийом вхідних дзвінківРобота з клієнтами та партнерами нашої компаніїПошук нових партнерів для співпраці з нашою компанією, ведення переговорів та ділової переписки з іноземними партнерами;Узгодження кандидата з іноземним партнером;Ведення баз даних та звітностіРобота з e-mail та іншими інтернет ресурсамипроведення попередніх співбесід з кандидатами;допомога в складанні резюме іноземною мовою;підготовка кандидата до виїзду; рішення нестандартних ситуацій.
Приєднавшись до нас Ви отримаєте:
- середню заробітну плату від 9 тисяч грн./місі більше (зарплата складається зі ставки + бонуси); все залежить від вас, кожен наш працівник націлений на свій результаті можна заробляти стільки скільки ви самі будете готові :)- роботу в молодому, світлому та дружньому колективі;

- графік: 10:00 — 17:00, (5/2 — Сб. Нд. Вихідний);- можливість професійного та особистісного розвитку;- безліч додаткових переваг, мотивацій, бонусів і можливостей.- виїзні тренінги 1 раз в квартал.

Дарина Показать контакты +38 (067) 325 - 25 - 79

Дарина