Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Автор навчальних матеріалів з німецької мови, методист (Фріланс, з можливістю роботи в офісі)

28 000 ₴  
Dinternal Education
3 года назад
12 апреля 2021
Киев

У вас є досвід викладання німецької? Вам подобається створювати навчальні матеріали? Ви готові до наступного кроку у своїй кар’єрі?

Дінтернал Ед’юкейшин, провідний постачальник навчальних матеріалів для вивчення інозмених мов шукає динамічних та активних фахівців у сфері викладання німецької мови.

Ви будете залучені у процеси адаптації та промоції глобального ресурсу для вивчення німецької від всесвітньо відомого видавництва Pearson.


Під керівництвом та за підтримки досвідчених авторів та редактора ви матимете можливість адаптувати існуючі навчальні матеріали відповідно до навчальних програм МОН України, а також створювати власні (оригінальні тексти завдання, тощо) для потреб українського освітнього середовища.


Дана вакансія передбачає віддалену роботу (фріланс), проте ми також розглядаємо можливість повної зайнятості із офісним графіком в офісі компанії у Києві.


Успішний кандидат повинен мати

  • Від 2 років досвіду викладання німецької мови.
  • Високий рівень володіння німецькою мовою (не нижче С1).
  • Знання методики викладання іноземної мови.


Оплата визначається за результатами співбесіди та залежить від форми зайнятості.

З огляду на карантинні обмеження співбесіда буде організована в zoom. У разі погодження на посаду, для очного знайомства та підписання документів ви будете  запрошені на зустріч в офіс (м.Київ).


Будемо раді бачити вас у нашій команді!

Валерия Пономарева

Похожие вакансии по профессиям: