Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Соціолог (початківець)

3 года назад
28 января 2021
Киевул. Unit City

Наша команда в IT вже 16 років! Минулого року ми об'єднали в групу D2.Fusion усі наші цифрові продукти: систему персональних корпоративних асистентів Handy.ai, медіа- та e-commerce платформи, електронний сервіс соціологічних опитувань Liberty Report.ai та аутсор бізнес D2.


Наш флагманський продукт - Handy.ai. Це цифрова асистент платформа, яка допомагає автоматизувати рутинні процеси та сервіси для співробітників великих підприємств. Система формує і наповнює поведінкову базу користувачів та керує комунікаціями. На базі Хенді створено цифрові продукти для персональних комунікацій зі співробітниками, професіоналами, сервіси соціологічних досліджень та продукт класу Smart City.

Ми налагодили усі внутрішні рутинні процеси, створили універсальну систему швидкої і легкої комунікації між співробітниками.

Наразі ми в пошуках амбітного Соціолога, який зробить нашу команду ще сильнішою.

Чим доведеться займатися?

• Розробка методології.

• Обробка та аналіз даних.

• Підготовка звітів і презентацій за результатами досліджень.

Якого кандидата ми чекаємо:

Активного, амбітного початківця фахівця, можливо студента 4-5 курсів соціологічного факультету(бакалавр / спеціаліст / магістр)

Володіння SPSS (професійний рівень)

PowerPoint, Excel.

Стисло про компанію D2.Fusion:

Командна робота повного циклу - від розробки ідеї та проектування до впровадження і розвитку. Працюємо над своїми продуктами, над розробками великих продуктів для клієнтів і над довгостроковими проектами. Компанія пропонує комплексні рішення, займається системною інтеграцією, омніканальнимі рішеннями.

Робота з найбільшими корпораціями, цікаві кейси та завдання з викликом. Співпраця зі 'Свободою Слова' Савіка Шустера та великими enterprise клієнтами: DELONGHI, ПУМБ, УКРПОШТА, ДТЕК, INTERPIPE, UNIT.CITY, etc.

бонуси

Справедлива оплата праці, офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка та лікарняний, 50% знижки на навчання і курси поза компанією, лекції та семінари.

Комфортні умови роботи: віддалено (з урахуванням епідеміологічних умов) або в комфортному офісі Unit.City, що на Дорогожичах, корпоративні заходи та тимбилдинг

Як ми даємо фідбек:

Ми поважаємо час один одного і даємо фінальний фідбек після 1-2 зустрічей.

Катерина