Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Сімейний лікар

12 000 — 17 000 ₴   Залежить від кількості підписаних декларацій
3 года назад
27 января 2021
Барановка

Вимоги: Посаду сімейного лікаря може обіймати лікар, який пройшов підготовку в інтернатурі за спеціальністю «Загальна практика — сімейна медицина», або лікарі за спеціальностями «Лікувальна справа» і «Педіатрія», що пройшли підготовку у вищих медичних закладах післядипломної освіти за спеціалізацією із сімейної медицини і отримали сертифікат за спеціальністю «Загальна практика — сімейна медицина».

Умови праці: Свою професійну діяльність лікар буде здійснювати в новій, щойно побудованій амбулаторії на 1-2 лікаря. Амбулаторія забезпечена всім необхідним, тому лікар не буде перейматись технічним та матеріальним забезпеченням, а матиме можливість займатись тільки медичною практикою згідно своєї професії.
При будівництві амбулаторії передбачено комфортабельне житло для лікаря (2 кімнати, кухня, туалет, душова кімната, ванна кімната, гардероб) з новим ремонтом, безкоштовний опаленням, кондиціонуванням приміщення. Тобто зроблено все для безтурботного проживання та здійснення трудової діяльності лікаря.

Амбулаторія знаходиться в мальовничому селі Дубрівка, Новоград-Волинського р-н. (Баранівський р-н.), Житомирської області.

Обов'язки: Сумлінне здійснення своїх трудових обов'язків.

Денис

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: