Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Технолог з виробництва м`яких меблів

14 000 ₴   + бонус за результатами роботи
ЕМБАВУД Україна, ТОВ
2 года назад
05 сентября 2021
Самборул. вул. В. Чорновола, 36

Компанія «EMBAWOOD» — визнаний лідер з виробництва меблів для дому, успішно працює більше 20 років. Надсучасна меблева фабрика, яка працює в Україні з 2010 року, запрошує на роботу Технолога з виробництва м’яких меблів.

Обов'язки та завдання:

Розробляє технологічні процеси і режими виробництва готової продукції, виготовляє взірці та проводить розрахунок нормативів на нові моделі, забезпечуючи відповідність розроблюваних проектів технічним завданням і чинним нормативним документам з проектування, додержання високої якості продукції. 

Забезпечує захист розрахунків калькуляцій згідно нормативів випуску продукції для скорочення матеріальних і трудових витрат на її виготовлення.

Встановлює поопераційний маршрут проходження виробів у процесі їх виготовлення і контроль за усіма операціями технологічної послідовності.

Розробляє карти технологічного процесу, маршрутні і матеріальні карти, відомості оснастки та іншу технологічну документацію.

Бере участь у проведенні патентних досліджень і визначенні показників технічного рівня проектованих об'єктів техніки і технології, в розробленні технічних завдань на проектування пристроїв, оснастки і спеціального інструменту, передбачених розробленою технологією, впровадженні технологічних процесів у цехах, виявленні причин браку продукції, підготовці пропозицій щодо його запобігання і ліквідації.

Оформляє зміни в технічній документації у зв'язку з коригуванням технологічних процесів і режимів виробництва, узгоджує їх з підрозділами підприємства.

Бере участь у розробленні технічно-обгрунтованих норм часу (виробітку), розраховує подетальні і поопераційні матеріальні нормативи, норми витрат сировини, матеріалів, інструменту, енергії, економічну ефективність проектованих технологічних процесів.

Вимоги: Знання технічної документації, вміння читати креслення, знання матеріалів, сировини, комплектуючих для виготовлення м'яких меблів.

Знання програм: AutoCAD, TOP SOLID, 1 С: Підприємство, пакет Microsoft (Word, Excel)

Досвід роботи на даній посаді на підприємстві із серійним виробництвом                     від 400 одиниць готової продукції у місяць.


 Умови роботи: 5-ти денний робочий тиждень

 Додатково: безкоштовний доїзд до роботи зі Львова

Галина Рожко

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: