Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Operations Manager (AmoMedia)

AMO
2 года назад
27 апреля 2021
Киевул. Кириловская, 39

Genesis - міжнародна продуктова ІТ-компанія повного циклу. Понад 1500 осіб в п'яти країнах створюють продукти для більш ніж 200 мільйонів унікальних користувачів щомісяця. Один із найбільших партнерів Facebook, Google, Snapchat та Apple в Східній Європі. Екосистема Genesisскладається з більш ніж 15 компаній та інвестиційного фонду.

AmoMedia - найбільший медіабізнес компанії Genesis, орієнтований на розвинені ринки.

Ми створюємо розважальний контент для більш ніж 20 мільйонів унікальних користувачів з усього світу. Нашими ключовими ринками є США та Західна Європа.

AmoMedia - це:

  • продуктова IТ-компанія повного циклу
  • широкий портфель продуктів на різних платформах, зокрема web і mobile
  • власний відеопродакшн
  • команда з 300 спецiалiстiв з усього світу

Твоїми задачами будуть:

  • Комунікація із зовнішніми підрядниками: фітнес-тренерами, перекладачами, студією відео продакшину, редакторами і спеціалістами які створюють навчальний текстовий і відеоконтент;
  • Найм і комунікація з віддаленими спеціалістами;
  • Побудова системи об'єктивної оцінки якості контенту;
  • Побудова процесу ефективної взаємодії контент-команди;
  • Відповідальність за якість контенту.

Що потрібно, щоб приєднатися до нас:

  • Досвід роботи від 1-го року;
  • Інтерес до сфери Health & Fitness;
  • Проактивність і готовність нести відповідальність за результат;
  • Мати добре розвинені комунікативні навички: вміння чітко доносити свою думку, вміти давати і отримувати зворотній зв'язок;
  • Бути організованим і уміти організовувати.

Genesis створив всі умови для твого успіху

Наша компанія побудована на вмінні знаходити найкращих людей і створювати для них унікальні умови:

Комфортні умови та гнучкий графік

Класний офіс у 5 хвилинах від метро Тараса Шевченко з терасою, лаунж зонами, кухнею, PlayStation. У наших офісах багато рослин та спеціальна система вентиляції і кондиціонування. Ми забезпечуємо 20 днів оплачуваної відпустки на рік і зручний робочий графік.

Турбота про здоров'я і спорт

Сніданки, обіди, безмежна кількість фруктів, снеків, смузі та йогуртів в офісі. Корпоративний лікар і медичне страхування. Безкоштовні тренування з бігу, футболу, баскетболу, волейболу та йоги. Знижки в найближчі спортзали та оплата участі у спортивних змаганнях.

Навчання та розвиток

Business і Management School для співробітників компанії. Велика електронна бібліотека та доступ до платних онлайн-курсів і конференцій, внутрішні бесіди і воркшопи, курси англійської і розмовний клуб. Компенсація додаткового навчання на зовнішніх тренінгах і семінарах.

Гучні корпоративи

Два рази на рік - влітку і взимку - ми проводимо корпоративи з шаленим лайнапом у крутих локаціях. Щомісяця офіси зустрічаються на локальні тусовки та виїзні заходи, а після квартального звіту для всієї команди влаштовують вечірку.

Genesis - це не просто компанія, а підприємницька екосистема, де кожен співробітник може втілити свої ідеї в реальність. Майже всі керівники Genesis виросли всередині компанії і почали керувати цілими проектами і напрямками бізнесу у 22-27 років. Ми інвестуємо та підтримуємо ініціативи своїх співробітників. Зараз 70% виручки Genesis приносять ті проєкти, яких п'ять років тому ще просто не було.

Залиш своє резюме і зроби крок на зустріч новим можливостям!

Більше про нас в соцмережах: Facebook, Instagram, LinkedIn.

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: