Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Спеціаліст з лазерної епіляції

10 000 — 15 000 ₴  
3 года назад
03 марта 2021
Броварыул. вул. Київська, 247

Требования: Наші побажання від кандидата: медична освіта; досвід роботи від 1 року; тривале співробітництво;можливе навчання, з подальшим відпрацюванням; уважність до деталей, легкість в спілкуванні з людьми і доброзичливість.

Про нас.Студія Лісової - це мережа студій лазерної епіляції і естетичної косметології обличчя і тіла для жінок і чоловіків в місті Бровари та області. В роботі ми використовуємо новітні апарати і технології, а також дотримуємось принципів гостинності, оточуємо клієнтів турботою і теплотою. Наша команда постійно розвиває свої професійні та особисті якості, любить людей, а кожен співробітник має активну життєву позицію.

Условия работы: Ми розширюємося і нам потрібні фахівці з лазерної епіляції.Це найвдаліший час для початку роботи в новому колективі, ви встигнете відточити навик обслуговування клієнтів відповідно до стандартів студії, познайомитися з клієнтами і до початку сезону бути вже зі своєю постійною клієнтською базою. Що ми пропонуємо:зручний графік роботи (14-16 змін в місяць, з 9.00 до 20.00); можливість більше заробляти, виходити на додаткові зміни; можливість збільшити заробіток за рахунок відсотка від продажу косметики та абонементів; робота на діодному лазері Аполло (Корея)комфортне робоче місце і окрема кімната для персоналу; потік клієнтів і своєчасну оплату праці (від 10000-15000 гривень на місяць); навчання стандартам обслуговування в студії; приємний, дружний колектив.зручне розташування студії (вул. Київська, 247, орієнтир супермаркет «Сільпо»)

Наша сторінка : https://www.instagram.com/lisova_epil/

Обязанности:

У ваші обов'язки буде входити:

  • виконання лазерної епіляції відповідно до стандартів студії;
  • консультація клієнтів по догляду за шкірою, підбір косметики для домашнього догляду;
  • консультація клієнтів щодо процедури лазерної епіляції;
  • підтримання чистоти робочого місця, обробка інструментів для роботи.

Якщо вам відгукуються наші принципи роботи і ви впізнали себе в описі, заповніть анкету розгляду вашої кандидатури:

https://forms.gle/msrUU36tgD6wmXRD8