Поиск работы на robota.uaukraine

Касир- (1С, Медична програма)

14 000 — 16 000 ₴   Соц.пакет
1 неделю назад
12 апреля 2024
Киевметро Вокзальная
В офисе/на месте
Полная занятость
Неполная занятость
Посменная работа

 медичний центр є провідним центором в галузі надання медичної психіатрично-наркологічної допомоги в місті Києві. Ми пропонуємо широкий спектр послуг для людей з різними медичними потребами та надаємо їм високоякісну та індивідуальну підтримку.

У зв'язку з розширенням нашої діяльності, ми шукаємо кваліфікованого Касира з досвідом роботи з програмою 1С та медичною програмою. Ваша основна відповідальність буде забезпечення ефективної та точної роботи каси, а також обслуговування клієнтів та адміністративна підтримка.

Обов'язки:

- Проведення касових операцій та обліку грошових коштів - Обслуговування клієнтів, надання інформації про послуги та ціни - Ведення поточного обліку та звітності - Контроль за належним функціонуванням касового апарату та інших технічних засобів - Співпраця з іншими відділами компанії для вирішення питань клієнтів - Забезпечення дотримання внутрішніх правил та процедур Вимоги:

- Досвід роботи касиром-адміністратором в медичній установі - Вміння працювати з програмою 1С та медичною програмою - Висока уважність до деталей та точність у роботі з фінансовою інформацією - Вміння працювати в команді та вирішувати проблеми - Відповідальність та доброзичливе ставлення до клієнтів Переваги:

- Конкурентна заробітна плата та соціальні гарантії - Можливість професійного росту та розвитку - Дружній та професійний колектив Якщо ви маєте бажання приєднатися до нашої команди та маєте необхідні навички, надсилайте своє резюме. Ми раді будемо розглянути вашу кандидатуру та обговорити можливість співпраці

Ілона Іллівна