Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Deloitte — вакансия в Молодший консультант з міжнародного оподаткування
Вакансия закрыта

Молодший консультант з міжнародного оподаткування

Deloitte
1 год назад
01 октября 2022
Киевул. вул. Жилянська, 48/50а

Компанія «Делойт» в Україні шукає молодшого консультанта, який працюватиме в складі Групи з надання послуг з міжнародного оподаткування та послуг приватним клієнтам у податково-юридичному відділі в київському офісі.

 Якщо шляху не існує – створи свій власний!

Компанія «Делойт» є однією з провідних аудиторських фірм у світі, яка надає професійні послуги у сфері аудиту, консалтингу, корпоративних фінансів, управління ризиками підприємства та консультування з питань оподаткування й права.

Наші бачення й стратегія, розроблені у співпраці з керівництвом і партнерами фірм-учасників «Делойт» у всьому світі, засновані на принципі AsOne, який передбачає взаємодію в усіх географічних, функціональних і бізнес-напрямах для досягнення найвищої якості послуг, що надаються фірмами-учасниками. 

Обов’язки:

  • аналіз різних питань корпоративного та індивідуального оподаткування в Україні та іноземних юрисдикціях, а також складання податкових консультацій (меморандуми, презентації тощо);
  • розробка корпоративних та операційних структур з іноземним елементом для бізнесів чи приватних осіб, а також розрахунок та оцінка ефективного податкового навантаження;
  • планування, структурування та супровід транскордонних операцій (придбання активів або компаній за кордоном чи в Україні, тощо) для компаній та приватних осіб з точки зору податкових ризиків;
  • діагностика ризиків для бізнес-структур та їх власників у зв’язку зі змінами податкового законодавства в Україні та за кордоном;
  • безпосередня участь у реструктуризаціях та впровадженні міжнародних корпоративних та операційних структур та постійне спілкування із закордонними офісами «Делойт» та/або постачальниками послуг;
  • робота у складі досвідченої та дружної команди над різноманітними проєктами як для міжнародних компаній, так і для українських та іноземних фізичних осіб.

 Вимоги: 

  • вища освіта (економічна/юридична/фінансова);
  • просунутий рівень володіння англійською мовою (Upper Intermediate або вище);
  • досвідчений користувач ПК: Excel, PowerPoint;
  • відповідальність та самоорганізованість;
  • сильні аналітичні навички;
  • уважність до деталей і додержання високих стандартів якості й точності;
  • навички проактивної комунікації, ініціативність і бажання вчитися.

 Ми пропонуємо:

  • страхування життя, здоров’я та подорожей;
  • чудові можливості для професійного й особистісного розвитку;
  • цікаві проєкти в різних напрямах;
  • затишні офісні приміщення для командної роботи;
  • гнучкий графік роботи, можливість працювати у віддаленому режимі;
  • різноманітні тренінги з розвитку основних компетенцій та навичок міжособистісного спілкування;
  • щорічний літній тренінг, який проходить за межами офісу компанії «Делойт»;
  • роботу в дружному та енергійному колективі разом із висококласними фахівцями, позитивними і завжди готовими поділитися своїми знаннями з новим колегою, а також підтримку під час періоду адаптації та подальшого розвитку.

Корпоративна соціальна відповідальність

У «Делойт» ми віримо у важливість лідерства на всіх рівнях. Ми очікуємо, що наші працівники поділятимуть нашу мету, досягатимуть поставлених цілей та вирішуватимуть найважливіші питання наших клієнтів, працівників і суспільства, а також здійснюватимуть вплив, що має значення.

Мета компанії «Делойт» – здійснювати вплив, що має значення. Щодня працівники «Делойт» прагнуть змінювати життя навколо себе на краще. Ми пишаємося нашою роботою і спрямовуємо свої зусилля не лише на задоволення потреб клієнтів, а й на вирішення питань, що є важливими як для наших працівників, так і для суспільства, в якому ми працюємо й живемо. Ми завжди прагнемо бути прикладом для наслідування в питаннях якості, професійної чесності та позитивних змін.

У «Делойт» ми прагнемо залучати й утримувати висококваліфікованих спеціалістів та цілеспрямованих працівників, тому ми інвестуємо в їхній професійний розвиток і допомагаємо їм досягати успіхів. Ми впевнені, що побудова міцних моделей взаємодії з працівниками є не менш важливим завданням ніж налагодження ефективних відносин з клієнтами. 

Ми прагнемо бути гнучкими, тому ми змінюємо, адаптуємо та вдосконалюємо як наші внутрішні процеси, так і послуги для клієнтів. Саме тому ми шукаємо кандидатів, які можуть запропонувати не лише свої професійні знання та якості. Ми шукаємо тих, хто здатен змінюватися, адаптуватися і вдосконалюватися разом із нами. Ми намагаємося забезпечити всі необхідні умови для розкриття вашого потенціалу і гарантуємо всебічну підтримку на вашому кар’єрному шляху.  

Прагнення бути беззаперечним лідером у сфері надання професійних послуг визначає нашу стратегію. Забезпечення однаково високого рівня якості послуг у межах кожного напряму діяльності компанії в усіх країнах своєї присутності є одним із ключових пріоритетів «Делойт». Стандарти міжнародної мережі «Делойт» у сфері розвитку кадрового потенціалу – це глобальна ініціатива, спрямована на розробку й активне впровадження єдиних стандартів управління персоналом у всіх фірмах-учасниках і для кожного з основних напрямів діяльності та послуг. Щоб дізнатися більше про Стандарти у сфері розвитку кадрового потенціалу (Global Talent Standards), перейдіть за посиланням. 

У «Делойт» ми знаємо, що запорукою успіху компанії є її працівники. Ми цінуємо наших працівників і пропонуємо їм гнучку систему винагороди. Дізнайтеся більше про переваги роботи в компанії «Делойт».  

Ми хочемо подякувати всіх заявників за проявлений інтерес до нашої вакансії, проте ми зв’яжемося лише з кандидатами, відібраними для проведення співбесіди.

Звертаємо вашу увагу на те, що в рамках процедури відбору кандидатів необхідно буде надати паспортні дані.


Анастасия

Deloitte — вакансия в Молодший консультант з міжнародного оподаткування: фото 2

от 250 до 500  сотрудников

с 1993 года  на рынке

  • Медицинское страхованиеМедицинское страхование
  • Регулярный пересмотр зарплатыРегулярный пересмотр зарплаты
  • Компенсация обученияКомпенсация обучения
  • Удалённая работаУдалённая работа
  • Гибкий графикГибкий график
Deloitte — вакансия в Молодший консультант з міжнародного оподаткування: фото 3
Deloitte — вакансия в Молодший консультант з міжнародного оподаткування: фото 4
Deloitte — вакансия в Молодший консультант з міжнародного оподаткування: фото 5
Deloitte — вакансия в Молодший консультант з міжнародного оподаткування: фото 6

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: