Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Військовий службовець за контрактом - сержантський, старшинський склад

12 500 ₴  
3 года назад
24 февраля 2021
Гостомель ул. Проскурівська 18
  • На військову службу за контрактом до зенітного ракетно-артилерійського дивізіону запрошуються громадяни для працевлаштування. Віком від 18 до 50 років. Вимоги: -відповідальність; -чесність; -бажання працювати;

    НАЯВНІ ПОСАДИ:

    -Стрілець 

    -Кулеметник 

    -Гранатометник -Зенітник 

    -Оператор пзрк 

    -Снайпер 

    -Рядовий та сержантський склад

    ВИ ОТРИМАЄТЕ В ЗАМІН:

    Грошове забезпечення та службове навантаження:

    - Під час підписання першого контракту – виплачується одноразова виплата у розмірі 16 800 грн.

    - Грошове забезпечення від 12 000 грн., та поетапне її зростання залежно від вислуги років, військового звання та займаної посади; Додаткові виплати під час виконання завдань в зоні ООС:

    -на першій лінії оборони +17 тис. грн, -на 2-й, 3-й лініях оборони +6 тис. 500 грн.

    - щорічна виплата матеріальної допомоги на оздоровлення під час убуття у щорічнку оплачувальну основну відпустку термін якої складає 30,35,40,45 днів з залежності від вислуги років.

    - надання додаткової оплачуваної відпустки за сімейними обставинами терміном до 10 діб та інших відпусток передбачених чинним законодавством.

    - безоплатне харчування особового складу (безкоштовні обіди за рахунок військової частини для сержантського та солдатського складу)

    -Забезпечення 2 вихідними днями на тиждень та 8 годинним робочим днем Для зручності добирання організовуються перевезення військовослужбовців з Києва, Ірпіня, Ворзеля до військової частини та в зворотньому напрямку в кінці робочого дня.

    Пільги:

    - Зберігається місце роботи, посада, середній заробіток за рахунок державного бюджету – до закінчення особливого періоду чи до дня фактичного звільнення (ч. 3 ст. 119 КЗпП);

    - Кредитні канікули для військовослужбовців (Припиняється нарахування процентів за кредитами та штрафів за несвоєчасне погашення кредитів);

    - Безоплатне надання медичних послуг в профільних закладах охорони здоровя; У разі участі в ООС надаються пільги учасника бойових дій (75% знижка на оплату комунальних послуг, безоплатний проїзд в громадському транспорті та інше)

    - Оформлення піднайому житла (часткова компенсація вартості оренди житла, в розмірі для військовослужбовця рядового, сержантського складу – 1800грн, для офіцерського складу – 3600 грн.);

    - Оплачувальний лікарняний (під час лікування зберігається грошове забезпечення);

    - Можливість проживання в гуртожитку за доступною ціною. Освіта Отримання освіти у вищих навчальних закладах (вищих військових навчальних закладах) без відриву від проходження військової служби (за заочною формою навчання).

    Є можливість проходження курсів підвищення кваліфікації з перспективою подальшого кар’єрного зростання.

    ЗВЕРТАТИСЯ ЗА ТЕЛЕФОНОМ: Показать контакты +380958525703   показать номер  - Святослав

    Показать контакты +380986040288   показать номер  - Сергій

    Показать контакты +380932779537  показать номер  - Viber, Telegram

Андрій, Святослав

Похожие вакансии по профессиям: