Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Косметолог

20 000 ₴  
FORMA, салон красоты
6 месяцев назад
13 октября 2023
Харьковул. ул. Валентиновская, 21-б
Компанія "FORMA, салон красоты" є провідним роботодавцем у сфері краси та догляду за шкірою в місті Харьков. Ми спеціалізуємося на наданні клієнтам найвищої якості послуг у галузі косметології та косметичних процедур.
Ми шукаємо висококваліфікованого та пристрасного косметолога, який має досвід роботи від 2-х років. Ваші основні завдання будуть включати проведення різноманітних процедур, включаючи чистку обличчя, пілінги, лікування акне, апаратну косметологію, а також консультування клієнтів з питань догляду за шкірою.
Вимоги:
- Вища освіта в галузі косметології - Досвід роботи від 2-х років - Знання різних косметологічних процедур та методик - Навички роботи з косметичною апаратурою - Вміння працювати в команді та забезпечувати високий рівень обслуговування клієнтів - Відповідальність та пунктуальність Ми пропонуємо:
- Конкурентоспроможну заробітну плату та систему бонусів - Можливість професійного розвитку та підвищення кваліфікації - Сучасне обладнання та косметичні засоби відомих брендів - Дружню та професійну команду - Затишну робочу атмосферу та комфортні умови праці Якщо ви маєте бажання розвиватися в сфері косметології та надавати клієнтам якісні послуги, то ми раді запросити вас до нашої команди. Надішліть своє резюме та контактні дані на нашу електронну адресу або зателефонуйте для отримання додаткової інформації. Ми очікуємо з нетерпінням отримати вашу відповідь та зустрітися з вами особисто.

Ольга