Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Лікар-косметолог

30 000 — 60 000 ₴   Від 30 000грн.
11 месяцев назад
06 мая 2023
Киевул. Драгомирова, 18А

Відкриваємо вакансію лікаря-дерматолога.

Вимоги: Лікар-дерматолог з досвідом роботи в ін'єкційній косметології, навички роботи з клієнтами рівня VIP, приємної зовнішності, цілеспрямований, відповідальний, бажання постійно зростати та розвиватися в колективі.

Вітається досвід роботи з косметикою Obagi, Is Clinical, Biologique Recherche, пілінгом PRX-T33, Reverse Peel, BioRePeelCL3, препаратами групи Rejuran, Profhilo, PBSerum, плазмотерапією, на апаратах HydraFacial, SMAS, IPL Lumecca.

Умови роботи: 5 робочих днів на тиждень з 10:00 до 20:00. 

Робота в новій клініці преміум рівня в приємному професійному колективі, що постійно розвивається, з перспективою зростання. 

Офіційне працевлаштування. Поїздки за кордон та навчання за рахунок клініки.

Обов'язки: Проведення чисток, пілінгів, HydraFacial, мезотерапії, біоревіталізації, плазмоліфтингу, ліполізу, SMAS-ліфтингу, лазерної епіляції, ботулінотерапії, контурної пластики. 

Особисті якості та цінності дуже важливі: чесність, клієнтоорієнтованість, енергійність, ініціативність, позитивний життєвий настрій, бажання постійно розвиватись та навчатися! 

Офіційне працевлаштування, висока заробітна плата, велика практика, окремий робочий кабінет, гідні умови роботи, поїздки, навчання та розвиток за рахунок клініки. Резюме без фото не розглядаються!

Денис Олександрович