Поиск работы на robota.uaukraine

Продавец-консультант в зоомагазин, интернет зоомагазин м. Почайна -м. Дорогожичі- м. Мінська

12 000 ₴   ставка+%+ премия
ZOOPITOMEC
1 неделю назад
10 апреля 2024
Киевр-н. Оболонский
Гибридная
В офисе/на месте
Полная занятость
Неполная занятость
Бонусы / премии
Бесплатное обучение
Скидки сотрудникам
Питомцы в офисе
Офис возле метро

Шукаємо: помічник в зоомагазин, продавець в зоомагазин, графік  3-4-7 дня в неділю по домовленості.


Компанія "ZOOPITOMEC" - провідний український зоомагазин, який спеціалізується на продажу товарів для домашніх тварин. Ми пропонуємо широкий асортимент продукції для всіх видів супутників - від кормів та аксесуарів до ветеринарних препаратів та засобів гігієни. Наша мета - забезпечити клієнтів якісними та інноваційними рішеннями для здоров'я і щастя їхніх улюбленців.

В зв'язку з розширенням нашої діяльності, ми шукаємо енергійних та відповідальних Продавців-консультантів для роботи в нашому зоомагазині та інтернет-магазині в місті Київ. Якщо ви цікавитесь тваринами, маєте досвід в продажу та бажання працювати в дружній команді, приєднуйтесь до нашої компанії.

Задачі:

- Надавати професійні консультації клієнтам щодо кормів, аксесуарів та інших товарів для тварин - Підтримувати чистоту та порядок у магазині - Здійснювати прийом та розміщення товарів на полицях - Обслуговувати покупців в касі та забезпечувати високий рівень сервісу - Виконувати інші завдання, пов'язані з роботою в зоомагазині Вимоги:

- Досвід роботи в продажу та консультуванні клієнтів (перевага - у зоомагазині)

- Знання товарів для тварин та вміння надавати професійні консультації - Вміння працювати в команді та бути відповідальним - Висока комунікабельність та вміння працювати з клієнтами - Уважність до деталей та бажання навчатися Пропонуємо:

- Стабільну роботу в дружньому колективі - Конкурентну заробітну плату та систему бонусів - Можливість професійного росту та розвитку - Зручний графік роботи - Навчання та тренінги від провідних експертів галузі Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та стати частиною успішної компанії, надішліть своє резюме на нашу пошту або зв'яжіться з нами за телефоном. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу відповідь та надихаємося новими ідеями від наших працівників.

Александр Миронов

ZOOPITOMEC Проверенная

Торговля розничная / Retail Сайт компании
ZOOPITOMEC: фото 2