Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Офіс-менеджер, адміністратор

10 000 — 18 000 ₴  
2 месяца назад
26 января 2024
Киев

Компанія "Инжиниринг СК " є провідним інжиніринговим підприємством, що спеціалізується на розробці та впровадженні інноваційних рішень в галузі будівництва та енергетики. Наша компанія має великий досвід успішної роботи на ринку та впевнено розвивається, завдяки високому професіоналізму нашої команди.

В зв'язку з розширенням діяльності, ми шукаємо офіс-менеджера для віддаленого  режима праці. Якщо ви енергійні, організовані та маєте бажання приєднатися до нашої команди, ми раді вам пропонувати цю вакансію.

Що ви будете робити:

- Організація та контроль роботи офісу: розподіл та контроль виконання завдань, планування та організація зустрічей та переговорів, контроль та замовлення офісного обладнання та приладдя.

- Забезпечення ефективного функціонування офісу: забезпечення належного рівня комунікації, контроль за дотриманням робочого розпорядку, забезпечення наявності необхідних матеріалів та ресурсів.

- Організація подорожей та проживання співробітників компанії: планування та бронювання готелів, замовлення авіаквитків, організація трансферу.

Необхідний досвід:

- Досвід роботи в схожій посаді бажаний;

- Висока організованість та вміння працювати в умовах високого темпу роботи.

- Вміння працювати з офісними програмами та інтернет-ресурсами.

- Відмінні комунікативні навички та здатність до колективної роботи.

- Знання англійської мови на мінімальному рівні  буде перевагою.

Ми пропонуємо:

- Конкурентоспроможну заробітну плату та систему преміювання.

- Зручний графік праці в віддаленому режимі;

- Розвиток та професійне зростання в сфері інжинірингу.

- Дружній та професійний колектив.

Якщо ви готові прийняти виклик та розвиватися разом з нами, надсилайте своє резюме на нашу електронну адресу. Ми будемо раді познайомитися з вами та обговорити можливості співпраці.

Срочный Александр

Похожие вакансии по профессиям: