Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Sales Development Representative (Junior sales manager)

18 000 ₴   + бонусна складова
YouScan
2 года назад
27 июля 2021
Киевул. Велика Житомирська 20

Привіт! Ми – YouScan.io, продуктова компанія, заснована в Україні, чим ми дуже пишаємось. Наші клієнти – відомі бренди, як Pepsico, Google, L'Oreal, Nestle та багато інших.

Рішення YouScan визнано кращим рішенням у світі для візуальної аналітики (MarTech Challenges by SaaS Advisor 2019), найкращою системою для social media listening (Martech Breakthrough Awards 2020), а Gartner назвали YouScan одним із Cool AI Vendors for Marketing.

Про роботу

Основною задачею спеціаліста буде аналізувати ринок України на СНД, визначати потенційних клієнтів, знаходити контакти ти знайомити їх з нашою системою. Ціль - домовитись і запланувати зустріч для демонтстрації системи. Саму презентацію, подальше спілкування і підписання угоди здійснюють менеджери із продажів.

Це стартова позиція у відділі продажів, тож ми багато чому навчаємо, включно із інструментами і навичками ведення перемовин з клієнтами.

Вам не доведеться здійснювати холодних дзвінків. З потенційними клієнтами ми зв'язуємось через пошту, запускаємо e-mail кампанії. У листах ділимося аналітикою, успішними кейсами чи результатами достіджень, проводених в системі YouScan, так щоб показати усі переваги системи.

Підготовка листів, матеріалів, запуск e-mail кампаній також входить до безпосередніх обовязків, все це зручно автоматизується у нашій CRM системі. Тут буде корисним (але не обов'язковим) досвід чи знання SMM і будь-який досвід роботи з текстами.

Також необхідно вносити дані про клієнтів до CRM, коректно передавати інформацію колегам. Ми використовуємо сучасні і зручні інструменти для автоматизації роботи.

Необхідні навички

  • Досвід у вихідних продажах (досвід холодних листів або дзвінків), в ідеалі в ІТ компанії, SaaS/MarTech/AdTech
  • Успішний досвід пошуку клієнтів
  • Англійська upper-intermediate, вільне володіння українською та російською мовами.
  • Сильні комунікативні навички, сильна націленість на результат.

Буде плюсом але не обов'язково

  • Досвід роботи із текстами (написання, редагування)
  • знання SMM

Пропонуємо

  • Оклад + бонус за призначені зустрічі і здійнеснені продажі
  • Навчання: внутрішні тренінги, оплата зовнішнього навчання, курси англійської, і т.п.
  • Чудову команду і комфортну внутрішню культуру
  • Змішаний режим роботи (у офісі і віддалено)

Галина Марчук

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: