Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Продавець-консультант

Obnova Euroshop
2 года назад
18 августа 2021
Киевул. вул. Бажана, 38

Obnova Euroshop - мережа магазинів жіночого, чоловічого, дитячого одягу, взуття, аксесуарів та товарів для дому, більше 20 років на ринку України. На сьогодні у нас 22 відкритих магазина в 10 регіонах, де представлений асортимент від багатьох улюблених світових брендів.

У нас добра, привітна, доброзичлива атмосфера: всі звикли допомагати одне одному, взаємовиручка і взаємодопомога - це “опція по замовчуванню”.

Керівництво турбується про персонал. З нами - у Вас завжди фінансова, емоційна та професійна стабільність. Є реальні можливості професійного та кар'єрного розвитку, система навчання та корпоративна бібліотека. Більшість наших керівників магазинів розпочинали свою роботу в нашій Компанії з продавців - консультантів / охоронників.

Кого ми шукаємо:

1. Продавця - консультанта з досвідом у сфері продажу одягу: ви переглядаєте покази, слідкуєте за трендами, вмієте стилізувати речі, можете підібрати одяг під тип фігури тощо.

2. Продавця - консультанта без досвіду роботи. Цікавитесь модою та стилем, інтуїтивно “підбираєте луки” собі, подругам, знайомим. Ми з радістю допоможемо опанувати Вам нову професію!

3. Ви знаєте чи прагнете навчитись інструментам продажу, натренувати якісну комунікацію, виявити потребу та зробити все, щоб клієнти поверталися до нас знову.

По локації в Києві: вул. Бажана, 38, ст.М Харківська

Як буде проходити Ваша адаптація: стажування оплачуване (15 тис.грн з розрахунку 22 робочих днів)  , триває від 7 до 14 днів. З першого дня роботи, ви матимете чіткий план адаптації та досвідченого наставника, що завжди буде поряд з Вами та зможе відповісти на будь - яке питання.

До чого Ви маєте бути готові: вчитися грунтовно та послідовно, і то великий обсяг інформації, починаючи від трендів, брендів, розмірної сітки, видів, особливостей тканини та завершуючи стилістикою підбору. І так, як же без етапів продажу:))

По рівню заробітної плати: наші пропозиції можуть задовольнити чи перевищити Ваші очікування. Детальніше при очній співбесіді.

Алгоритм дії наступний: Ви надсилаєте резюме чи телефонуєте за вказаним номером телефону - Ми запрошуємо Вас до нашого магазину - знайомимось. Або просто заходьте в найближчий магазин, та зверніться до касирів.

Обов'язкове офіційне працевлаштування.

В будь-якому випадку, незалежно від результату, ми даємо розвиваючий зворотній зв'язок.

Якщо Ви хочете вийти на улюблену роботу за 2 дні - телефонуйте та заявляйте про себе.

Будемо раді зустрічі з Вами!

Контактна особа: HR менеджер

Показать контакты +38 (096) 036 - 56 - 14

Показать контакты +38 (099) 021 - 11 - 49

Показать контакты +38 (066) 005 - 54 - 96


HR менеджер