Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

IKEA Україна — вакансия в Фахівець пункту видачі товарів ІКЕА (неповний робочий час)
Вакансия закрыта

Фахівець пункту видачі товарів ІКЕА (неповний робочий час)

IKEA Україна
2 года назад
03 мая 2021
Киев

Часткова зайнятість - чудова можливість поєднати роботу з навчанням, проводити більше часу з родиною та друзями, або ж раціонально розподілити свій час між роботою та хобі. Також це може бути стартом у твоїй професійній кар'єрі - спробуй, щоб дізнатися, чи підходить ця робота особисто тобі!

Що тобі потрібно мати

Ентузіазм та вміння працювати самостійно і в складі команди, вміння виявляти особисту ініціативу і брати відповідальність за реалізацію власних ідей, вміння одночасно виконувати декілька завдань, а також визначати пріоритети та організовувати власну роботу для ефективного використання робочого часу.

Хороша самодисципліна, швидка адаптація до нового середовища і побудова відносин та ефективної комунікації з працівниками різних відділів. Комп'ютерна грамотність.

Готовність працювати позмінно, в тому числі, можливість працювати в ранні або пізні години. Готовність працювати з ручним обладнанням для переміщення товарів. Досвід роботи та/або навички і знання у подібній сфері будуть перевагою.

Цінності ІКЕА є відображенням твоїх власних цінностей і рушійної силою, що стоїть за будь-якими твоїми діями. Ти прагнеш перевиконувати особисті цілі. Тобі подобається працювати в динамічному середовищі, орієнтованому на майбутнє, вчитися і вдосконалювати свої навички, та використовувати їх, щоб сприяти розвитку IKEA і власному розвитку.

Про твої завдання

  • Приймати поставки зі складу, вивантажувати товар і перевіряти документацію.
  • Виконувати перевірку поставки (якість і кількість) і готувати товар для отримання клієнтом.
  • Оформляти та зберігати документацію, що належить до сфери відповідальності і всіх етапів процесу.
  • Дотримуватися робочих інструкцій та денних завдань і методів роботи.
  • Дотримуватися правил безпеки та охорони праці.
  • Забезпечувати доступність товарів для клієнтів, допомагати та радити.
  • Ділитися необхідною інформацією про товари та послуги IKEA, проактивно запитуватися про враження та зауваження клієнтів та вирішувати проблемні ситуації в рамках зони відповідальності.
  • Активно впливати на досягнення цілей шляхом виконання завдань у рамках зони відповідальності.

Разом як команда

Ми - команда, що забезпечує незмінно високий та стабільний рівень доступності товарів ІКЕА. Наша місія - швидко та ефективно обслуговувати клієнтів при отриманні замовлень з магазину ІКЕА, забезпечуючи якісне обслуговування та доставку при мінімально можливих витратах. Ми робимо це шляхом побудови ефективного робочого процесу для всіх співробітників пункту видачі та надання якісних послуг клієнтам, які шукають альтернативні варіанти отримання/доставки товару.

Завдяки цьому ми сприяємо зростанню IKEA і надаємо якісні послуги нашим клієнтам, які повернуться і знову придбають наші товари онлайн.

Група ІКЕА є провідним продавцем меблів та аксесуарів для дому. Ми - компанія, що керується високими цінностями, та черпає натхнення з життя та побуту вдома. Наша місія - створення кращого побуту для багатьох людей.

ІКЕА Україна є частиною організації ІКЕА Південно-Східна Европа - це захоплюючий регіон з великими можливостями та амбіційним планом росту у всіх країнах: Хорватії, Румунії, Сербії, Словенії та Україні. Зараз ми керуємо 4 магазинами і відкриємо 2 нові в наступні 2 роки.

Приєднайся до нас і відкрий для себе надзвичайні можливості для росту та розвитку разом з нами!

Група ІКЕА є провідним продавцем меблів та аксесуарів для дому.

от 250 до 500  сотрудников

с 1947 года  на рынке

  • Компенсация проездаКомпенсация проезда
  • Медицинское страхованиеМедицинское страхование
  • Скидки сотрудникамСкидки сотрудникам
  • Регулярный пересмотр зарплатыРегулярный пересмотр зарплаты
  • Компенсация обученияКомпенсация обучения