Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Провідний інженер міжнародної лабораторії

15 000 ₴   ставка+надбавки+бонуси
Інститут фізики НАН України
1 месяц назад
16 марта 2024
Киевул. проспект Науки, 46

Провідний інженер міжнародної лабораторії

Зарплата від 15 000 грн, також передбачається участь у різних міжнародних проектах, тому загальна зарплата буде: ставка+проекти

Компанія: Інститут фізики НАН України

Контактна особа: Фесенко Олена

Телефон:  Показать контакты +380674076798

Місто: Київ 

Місце роботи: проспект Науки, 46; 7,1 км від центру міста 

Вид зайнятості: повна зайнятість

Вимоги: досвід роботи від 1 року, вища освіта

розглядаємо  взяти  можливість  студентів  останніх  курсів  навчання

Обов'язкове знання англійської  мови

Опис вакансії

Вимоги: шукаю людину, яка має ґрунтовну технічну освіту, бажано фізичну чи хімічну. Додаткова економічна освіта  вітається. Розглядаю можливість взяти на випробний термін випускника університету.

Умови праці: У нас є добре укомплектована, сучасна лабораторія коливальної спектроскопії та відремонтовані офісні приміщення. Є вся необхідна техніка та приладдя як для приготування зразків так і для їхньої характеризації. Гарний колектив, у якому багато молодих співробітників. Відділ має добре налагоджену міжнародну співпрацю, є можливість міжнародних стажувань. Працюємо  по  проектах  розвитку  інноваційної інфраструктури та  діджиталізації.

Також є можливість поступити до аспірантури та в термін написати дисертацію. Зарплата достойна+ залучення  до  міжнародних  проектів

Обов'язки: робота кожного дня, приготування зразків, дослідження різних оптичних ефектів, вимірювання спектрів, аналіз даних, написання статей та участь у конференціях, проектна діяльністьт, участь як в наукових так і в інфраструктурних  інноваційних міжнародних проектах.

Обов'язкове знання англійської мови.

Фесенко Елена

Похожие вакансии по городам: