Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Головний енергетик підприємства харчової промисловості

Фрау Марта, ПРАО
4 года назад
04 октября 2019
Черкассыул. м.Черкаси, вул.Смілянська, 169

Виробниче підприємство, що спеціалізується на вирощуванні та переробці овочів і ягід методом швидкої заморозки, та розміщене в м.Черкаси, запрошує на постійну роботу кваліфікованого, готового до подальшого розвитку, активного та з бажанням працювати ГОЛОВНОГО ЕНЕРГЕТИКА.

 

Обов'язки: 

-  Забезпечення енергоресурсами об'єктів підприємства, робота з постачальниками енергоресурсів (електроенергія, вода та пара).Оформлення та контроль за виконанням договорів з контрагентами, рахунків за енергоресурси, координація поставок-об'ємів.

-  Звітність та документообіг;

-  Контроль та облік енергоресурсів. Постійний аналіз використання енергоресурсів та бюджетних коштів,варіанти оптимізації витрат з внесенням пропозицій. 

-  Ведення необхідної документації з експлуатації електрообладнання

  • Проведення періодичних випробувань електрообладнання, та електрозахисних засобів, повірок приладів обліку; 

-Забезпечення безперебійної роботи, правильної експлуатації, ремонту і модернізації енергетичного устаткування, електричних і теплових мереж. 

-Керівництво роботою СГЕ (елетромонтери, КІПіА),організація і виконання своєчасних ремонтів обладнання, робіт з експлуатації електрообладнання (трансформаторні підстанції,розподільчі пристрої,електрощитові), робіт з монтажу та реконструкції електрообладнання, виконання ППР 

 

Умови роботи: 

Постійна робота, конкурентна заробітна плата, виконання вимог КЗпП.

Якщо Ви готові до активної та продуктивної роботи, дзвоніть та надсилайте резюме: Показать контакты 0984125450 ,  634627

 

Фрау Марта