Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Приймальниця замовлень в хімчистку

17 000 ₴   +премії
Lava e Cuce Ukraine
6 месяцев назад
16 октября 2023
Львовул. вул. стрийська 30 ТРЦ Кінк Крос Леополіс

Lava e Cuce Ukraine є провідною компанією у сфері хімчистки та прання в місті Львів. Ми забезпечуємо високоякісні послуги та гарантуємо задоволення клієнтів. Зараз ми шукаємо в команду енергійну та відповідальну особу на посаду Приймальниці замовлень в хімчистку.

Задачі:

- Прийом замовлень від клієнтів та реєстрація їх в системі - Консультування клієнтів щодо послуг компанії та вирішення їх запитів - Організація та контроль над виконанням замовлень - Забезпечення належного оформлення та збереження документації Вимоги:

- Досвід роботи на аналогічній посаді буде перевагою, але не є обов'язковим - Висока комунікабельність та вміння працювати з клієнтами - Уважність до деталей та вміння працювати в умовах високої робочої навантаженості - Впевнений користувач ПК та знання основних офісних програм - Знання української та, знання англійської мови буде перевагою Пропонуємо:

- Конкурентоспроможну заробітну плату та систему преміювання - Зручний графік роботи, який можна обговорити - Можливість професійного зростання та розвитку - Дружній та сприятливий колектив - Стабільні умови праці та соціальний пакет Якщо ви відповідаєте вимогам та бажаєте приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме на вказану електронну адресу або зв'яжіться з нами за телефоном. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу відповідь і надіємося на успішну співпрацю

Вадим Олегович

Похожие вакансии по городам: