Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Начальник відділу технагляду за вантажопідіймальними кранами і машинами

Ferrexpo
4 года назад
16 ноября 2019
Горишние Плавни

Вимоги: 

Освіта - Повна вища освіта

Кваліфікація - інженер-механік,  інженер - електрик

Володіння Word,  Excel 

Кваліфікація - інженер-механік,  інженер - електрик

Досвід роботи в ITP відділу технагляду

Обов'язки:

  • Здійснює методичну допомогу структурним підрозділам комбінату в частині утримання у справному стані та безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів, машин і підйомників в межах своєї компетенції.
  • Здійснює нагляд за технічним станом та безпечною експлуатацією вантажопідіймальних кранів, знімних вантажозахоплювальних пристроїв, тари, колисок для підіймання людей, підкранових колій шляхом проведення періодичних обстежень відповідно до затвердженого графіка.
  • Контролює дотримання встановленого Правилами порядку допуску робітників до керування та обслуговування вантажопідіймальних кранів, машин, підйомників призначення осіб, відповідальних за утримання кранів, машин, підйомників в справному стані.
  • Контролює наявність інструкцій у обслуговуючого персоналу та осіб, відповідальних за утримання кранів, машин в справному стані та безпечне проведення робіт по переміщенню вантажів кранами та машинами.
  • Контролює виконання приписів Державних органів, а також виконання графіків періодичних оглядів, технічних обслуговувань та ремонтів вантажопідіймальних кранів та кранових колій, дотримання термінів оглядів знімних вантажозахоплювальних пристроїв, тари, колисок для підіймання людей.
  • Контролює виконання заходів щодо усунення виявлених при обстеженні несправностей, зауважень та порушень правил технічного обслуговування, ремонту і експлуатації вантажопідіймальних кранів, машин, підйомників.
  • Приймає участь в планових, цільових перевірках стану промислової безпеки та охорони праці в структурних підрозділах комбінату. За результатами перевірок здійснює видачу керівникам структурних підрозділів комбінату приписів.