Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Deloitte — вакансия в Молодший бізнес-аналітик з оцінки вартості бізнесу
Вакансия закрыта

Молодший бізнес-аналітик з оцінки вартості бізнесу

Deloitte
1 год назад
15 августа 2022
Киевул. вул. Жилянська, 48/50а

Компанія «Делойт» шукає молодшого бізнес-аналітика, який працюватиме у складі Групи з оцінки вартості бізнесу у відділі корпоративних фінансів у київському офісі.

Кожна історія має свій початок.

«Делойт» – одна з провідних міжнародних фірм із надання професійних послуг, яка пропонує аудиторські, консалтингові, корпоративні фінанси, ризики підприємств, а також податкові та юридичні послуги. 

Наші бачення й стратегія, розроблені у співпраці з керівництвом і партнерами фірм-учасників «Делойт» у всьому світі, засновані на принципі As One, який передбачає взаємодію в усіх географічних, функціональних і бізнес-напрямах для досягнення найвищої якості послуг, що надаються фірмами-учасниками. 

Наші спеціалісти Групи з оцінки вартості бізнесу надають клієнтам консультації щодо великої низки складних питань, які виникають у зв'язку з критичними подіями фінансового або економічного характеру, а також щодо нагальних стратегічних бізнес-потреб, обумовлених здійсненням угод на значні суми. Для того щоб допомогти нашим клієнтам зрозуміти, проаналізувати та вчасно відреагувати на можливості та потенційні проблеми, пов’язані з такими подіями, угодами і прийняттям важливих бізнес-рішень, ми застосовуємо широкий спектр наших інструментів для глибокого фінансового аналізу та проведення оцінки і спираємось на актуальні законодавчі вимоги і вимоги щодо нормативно-правової відповідності. Ми використовуємо низку високотехнічних методологій і стратегій, від оцінки і фінансового моделювання до управління і аналізу активів, а також надаємо консультативні висновки для кредиторів і підтримку позикодавців, щоб допомогти нашим клієнтам розвивати й захищати їхню місію, репутацію та ресурси.

Обов'язки:

  • інтелектуальний аналіз даних з використанням публічних джерел інформації та різних баз даних;
  • аналіз фінансової звітності, управлінської звітності та основних операційних показників клієнтів і потенційних клієнтів;
  • підготовка оглядів ринку;
  • підтримка проєктів з фінансового моделювання;
  • підтримка проєктів з оцінки вартості бізнесу;
  • складання пропозицій, підготовка презентацій, доповідей, новинних повідомлень, доповідних записок та інформаційних записок.

Вимоги:

  • ступінь бакалавра, бажано у таких сферах, як фінанси, бухгалтерський облік та економіка;
  • відмінні аналітичні навички, досвід у сфері інтелектуального аналізу даних, а також навички перевірки гіпотез;
  • здатність працювати в команді та дотримуватися жорстких термінів;
  • націленість на досягнення результату;
  • рівень володіння англійською мовою вище середнього;
  • знання Microsoft Excel, Word і PowerPoint;
  • досвід роботи в аналогічній сфері буде перевагою. 

Ми пропонуємо:

  • динамічне професійне середовище, що вимагає максимальної віддачі, у провідній міжнародній фірмі, підтримку з боку колег і коучинг; 
  • конкурентний рівень заробітної плати;
  • цікаві можливості кар'єрного росту;
  • отримання професійних кваліфікацій (CFA, ACCA та ін.);
  • страховий захист починаючи з першого робочого дня: страхування життя, здоров'я, подорожей;
  • тривала відпустка (25 робочих днів на рік).

Корпоративна соціальна відповідальність

У «Делойт» ми віримо у важливість лідерства на всіх рівнях. Ми очікуємо, що наші працівники поділятимуть нашу мету, досягатимуть поставлених цілей та вирішуватимуть найважливіші питання наших клієнтів, працівників і суспільства, а також здійснюватимуть вплив, що має значення.

Мета компанії «Делойт» – здійснювати вплив, що має значення. Щодня працівники «Делойт» прагнуть змінювати життя навколо себе на краще. Ми пишаємося нашою роботою і спрямовуємо свої зусилля не лише на задоволення потреб клієнтів, а й на вирішення питань, що є важливими як для наших працівників, так і для суспільства, в якому ми працюємо й живемо. Ми завжди прагнемо бути прикладом для наслідування в питаннях якості, професійної чесності та позитивних змін.

У «Делойт» ми прагнемо залучати й утримувати висококваліфікованих спеціалістів та цілеспрямованих працівників, тому ми інвестуємо в їхній професійний розвиток і допомагаємо їм досягати успіхів. Ми впевнені, що побудова міцних моделей взаємодії з працівниками є не менш важливим завданням ніж налагодження ефективних відносин з клієнтами. 

Ми прагнемо бути гнучкими, тому ми змінюємо, адаптуємо та вдосконалюємо як наші внутрішні процеси, так і послуги для клієнтів. Саме тому ми шукаємо кандидатів, які можуть запропонувати не лише свої професійні знання та якості. Ми шукаємо тих, хто здатен змінюватися, адаптуватися і вдосконалюватися разом із нами. Ми намагаємося забезпечити всі необхідні умови для розкриття вашого потенціалу і гарантуємо всебічну підтримку на вашому кар'єрному шляху. 

У «Делойт» ми знаємо, що запорукою успіху компанії є її працівники. Ми цінуємо наших працівників і пропонуємо їм гнучку систему винагороди. Дізнайтеся більше про переваги роботи в компанії «Делойт». 

Ми хочемо подякувати всіх заявників за проявлений інтерес до нашої вакансії, проте ми зв'яжемося лише з кандидатами, відібраними для проведення співбесіди.

Звертаємо вашу увагу на те, що в рамках процедури відбору кандидатів необхідно буде надати паспортні дані.

Аліна

Deloitte — вакансия в Молодший бізнес-аналітик з оцінки вартості бізнесу: фото 2

от 250 до 500  сотрудников

с 1993 года  на рынке

  • Медицинское страхованиеМедицинское страхование
  • Регулярный пересмотр зарплатыРегулярный пересмотр зарплаты
  • Компенсация обученияКомпенсация обучения
  • Удалённая работаУдалённая работа
  • Гибкий графикГибкий график
Deloitte — вакансия в Молодший бізнес-аналітик з оцінки вартості бізнесу: фото 4
Deloitte — вакансия в Молодший бізнес-аналітик з оцінки вартості бізнесу: фото 5
Deloitte — вакансия в Молодший бізнес-аналітик з оцінки вартості бізнесу: фото 6

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: