Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Специалист по деловой комуникации

Аксиома-Агро, ООО
4 года назад
02 сентября 2019
Черкассы

Досвід роботи: не обов'язковий.

 

Повна зайнятість, повний робочий день.

Ми займаємося продажем мінеральних добрив з 2008 року. Здійснюємо постачання добрив в гранульованому та рідкому стані від вітчизняних та закордонних виробників автомобільним та залізнодорожним транспортом по всій Україні.

Ми шукаємо спеціаліста з продажу. Сфера діяльності: оптова торгівля мінеральними добривами, дизельним паливом, авто- та з/д логістика.

 Працюємо лише по схемі b2b, ніяких фізосіб.

Вас чекає: багато спілкування по телефону, багато переписки. Можливо доведеться навіть сперечатись, торгуватись, «вибивати» ціну у постачальника, не піддаватись на прохання про скидку з покупцем, адже продавати дешево може і дурень, а нам такі не потрібні.

Вимоги: ми не розраховуємо знайти крутого співробітника саме під наші задачі. Необхідно буде повчитись, без знання продуктів і сервісів успіху не буде. Клієнтська база не потрібна, якщо Ви з нею на попередній роботі не досягли успіху, то там немає нічого цінного.

Умови:

  1. Фіксована частина окладу + бонуси, на яких гарантовано отримати три-чотири оклади в місяць. Бонуси виплачуються щомісяця, розраховуються автоматично в 1С, тобто їх видно одразу. Поки що на бонуси не кидали нікого.
  2. На випробувальному терміні три місяці бонусів немає, к кінцю третього місяця потрібно вийти в план, який ви поставите собі самі.
  3. Тривалість робочого дня з 9 до 17, головне, щоб Ви завжди були в продажах.

Хто нам не потрібен:

  • зірки продаж - це місце вже зайняте;
  • скиглії, у яких усі навколо винуваті і невдахи, вони не приживаються.

Чи є у нас нормальне описання вакансії?

Є, але воно нам не подобається.)

 

Dmitriy Kozyrev