Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Начальник ревізійного відділу філії - Закарпатського обласного управління (м.Ужгород)

Ощадбанк
4 года назад
22 июля 2019
Ужгород

Якщо ви готові до виклику зробити найбільший державний банк найкращим банком в державі, яким буде пишатись кожен українець - приєднуйтесь до нашої команди професіоналів!

 

АТ «Ощадбанк» - один із найбільших фінансових інститутів нашої держави оголошує конкурс на заміщення вакантної позиції

 

Начальник ревізійного відділу філії - Закарпатського обласного управлііння АТ «Ощадбанк» ( м.Ужгород)

 

Функціональні обов'язки:

 

  1. Здійснює контроль за:

 

  • операційними ризиками при проведенні банківських операцій;
  • станом і достовірністю бухгалтерського обліку і звітності;
  • збереженням банківського майна;
  • виявленням та усуненням фактів порушення фінансової дисципліни, безгосподарності і марнотратства;
  • достовірністю інформації про діяльність підпорядкованих ТВБВ;
  • професійною діяльністю персоналу підпорядкованих ТВБВ;
  • випадками перевищення повноважень посадовими особами підпорядкованих ТВБВ;

 

  1. Ревізує наявність грошей, цінностей, майна у підпорядкованих ТВБВ, перевіряє правильність організації операційно-касової роботи, постановки внутрішнього контролю за збереженням грошей та матеріальних цінностей, їх обліку та складання звітності на всіх рівнях.
  2. Перевіряє дотримання чинного законодавства щодо виконання бюджетів відповідних рівнів, інших нормативних документів з питань фінансів і фінансової діяльності, які стосуються посилення фінансової дисципліни.
  3. Бере участь у розробці методичних рекомендацій з питань організації роботи підпорядкованих ТВБВ.
  4. Проводить профілактичні роботи щодо виявлення шахрайства, створює систему запобігання шахрайству при проведенні банківських операцій.
  5. Розглядає з іншими структурними підрозділами регіонального управління виявлені факти зловживань, за якими направлено термінові повідомлення керівництву Банку, і в необхідних випадках організовує із залученням фахівців інших підрозділів перевірки на місцях обставин зловживань, повноти та ефективності вжитих заходів щодо відшкодування завданих збитків і притягнення винних осіб до відповідальності. Аналізує і систематизує дані про факти крадіжок та інших зловживань, готує з цих питань висновки і пропозиції.
  6. Щорічно погоджує з регіональним відділом аудиту проекти річних планів проведення ревізій та узгоджує з відповідними структурними підрозділами регіонального управління плани - завдання на проведення запланованих ревізій.
  7. Розглядає звернення громадян з питань, які входять до компетенції відділу, в необхідних випадках проводить перевірки наведених фактів і контролює усунення встановлених недоліків.
  8. Готує довідки начальнику регіонального управління про стан роботи ревізійної служби, вжиті заходи щодо виконання поставлених завдань, бере участь у підготовці доповідей з питань посилення контролю за здійсненням операцій та збереженням банківських коштів.

 

Вимоги до кандидатів:

 

  • повна вища освіта;
  • досвід роботи буде перевагою;
  • знання державної мови.

 

Змінюється країна - змінюємось і ми!

 

АТ «Ощадбанк»

 

Шумик Ірина