Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Завідувач складу

8 500 ₴  
ДТЕК, ТОВ, Енергетична компанія
1 год назад
26 сентября 2022
Павлоградул. ул.Тернівська, 5

Вимоги: Базова вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст), відповідальність, чесність, порядність. Стаж роботи за професією не менше 1 року.

Обов'язки: Керувати роботою складу з прийому, зберігання та відпуску товарно-матеріальних цінностей, по їх розміщенню з урахуванням найбільш раціонального використання складських площ, полегшення і прискорення пошуку необхідних матеріалів, інвентарю тощо Забезпечувати збереження складованих товарно-матеріальних цінностей, дотримуватися режими зберігання, правил оформлення і здавання прибутково-видаткових документів. Стежить за наявністю і справністю протипожежних засобів, станом приміщень, обладнання та інвентарем на складі і забезпечує їх своєчасний ремонт. Організовувати проведення вантажно-розвантажувальні робіт на складі з дотриманням норм, правил та інструкцій з охорони праці.Забезпечувати збір, зберігання і своєчасне повернення постачальникам тари. Бере участь у проведенні інвентаризацій товарно-матеріальних цінностей. Контролює ведення обліку складських операцій, встановленої звітності. Бере участь в розробці і здійсненні заходів щодо підвищення ефективності роботи складського господарства, скорочення витрат на транспортування і зберігання товарно-матеріальних цінностей.

Умови роботи: Офіційне працевлаштування, соціальний пакет, медична страховка, доставка транспортом підприємства, 5-ти денний робочий тиждень. Вихідні субота, неділя

Оксана Олександрівна

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: