Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Регіональний менеджер з продажу крафтового пива ТМ Волинський Бровар

5 лет назад
25 февраля 2019
Березноул. Андріївська 72Б

Основні вимоги

Пошук потенційних покупців - тут використовуються найрізноманітніші способи - від налагодження старих контактів до участі у виставках.

Роботу з клієнтами, які вперше звернулися до фірми - це, в основному, консультування по телефону.

Підтримка і ведення ділових переговорів з клієнтами, спрямованих на інтереси компанії - оцінка потреб покупців.

Оперативне (швидке) реагування на інформацію, що надійшла від клієнтів. Інформація може бути будь-якою - важливою і не дуже, тут головне швидко передати її вище стоячому керівництву.

З'ясування потреб покупців - необхідно дізнатися, чого потребує клієнт, дати пораду, узгодити з ним заявку відповідно до асортименту, наявному в наявність на складі.

Мотивація покупців на роботу з компанією - це створення спеціальних умов для клієнта, надання знижок, подячні дзвінки, листи і так далі.

Крім організації і ведення продажів, в обов'язки менеджера з продажу так само входить планування і аналітична робота, яка полягає в складанні плану продажів на кожен місяць, аналіз статистичних даних всіх продажів і відвантажень покупцеві за звітний період, а також складання звітів за підсумками виконаної роботи . Звіти робляться в такому вигляді, який передбачений регламентом конкретно нашої компанії.

Ознайомлення з нашою продукцією на сайті brovar-beer.com.ua.

 

 

Микола Іващишин