Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

bodo — вакансия в Менеджер по роботі з клієнтами
Вакансия закрыта

Менеджер по роботі з клієнтами

12 000 ₴  
bodo
4 года назад
15 сентября 2019
Киев

Привіт. Мене звати Ксенія, і я контролюю всі процеси контакт-центру в Bodo. Сьогодні я запрошую тебе в кузню кадрів нашої компанії - кол-центр. Тут все починається!

На ринку Bodo вже 9 років: 705 000 клієнтів, 220 співробітників, робота в 4 містах України і найголовніше - завжди ріст і рух.

 

Зараз мені потрібна активна людина, яка готова дарувати людям тільки позитивні враження. Кол-центр - це те місце, де від однієї людини залежить багато чого: репутація компанії, показники (план) групи і найголовніше - гарний настрій клієнта. Відповідний кандидат схоплює все на льоту, відкритий для зворотного зв'язку, не боїться спілкуватися і обов'язково рухається вперед.

 

Не буду приховувати, що це робота-хардкор для початківців, яка дасть досвід спілкування з різними клієнтами і швидкого вирішення питань.

 

Мій кандидат:

  1. Емпат, який хоче допомогти, а не просто «закінчити розмову і швидше покласти слухавку». А ще він розмовляє з посмішкою в голосі.

  2. Проактивний - генерує ідеї, ставить питання, вирішує проблему, а не підлаштовується під неї.

  3. Комунікабельний - може знайти підхід до клієнта як у стресовій ситуації, так і адекватно відреагувати на подяку і похвалу.

  4. Вміє працювати в мультизадачному режимі: під час розмови з клієнтом потрібно фіксувати важливі коментарі, перевіряти інформацію за послугою і знаходити відповіді на питання.

  5. Швидко навчається: тобі потрібно буде навчитися працювати в 1С, розібратися в усіх бізнес-процесах, вивчити скрипти й регламент.

  6. Має хорошу пам'ять - запам'ятовувати досконально всю інформацію по 500 враженнях не потрібно, але необхідно пам'ятати головне й орієнтуватися, де знайти відповіді на питання.

  7. Вміє виявляти потреби: коли дзвонить клієнт і каже: «Хочу картинг замовити», ставить правильне питання: «Чи правильно я розумію, у вас немає сертифіката і ви хочете його купити?».

  8. Хоче розвиватися - ти не повинен бути «вічним оператором», ти повинен рости, а ми тобі з цим допоможемо.

  9. Стресостійкий - в наші високі сезони в кол-центрі іноді немає часу перепочити, ти маєш бути до цього готовий.

  10. Грамотно розмовляє російською та українською мовами: не тільки не «гекає» і не «шокає», але й коректно структурує інформацію, виразно висловлюється і знає, на який склад ставити наголос в «договор, звонит, поняла».

 

Що в нас є:

  1. Фінансова стабільність - офіційне працевлаштування з першого дня, зарплата 2 рази на місяць, відпустка (24 календарних).

  2. Плаваючий графік роботи - розклад складаємо на місяць вперед з урахуванням побажань співробітника і завантаження на лінії. 5 робочих днів на тиждень 9-18 і 11-20.

  3. Класний продукт - враження в подарунок: консультувати по ньому цікаво.

  4. Конкурентна заробітна плата - 10 000 ставка +2 000 бонус. Плюс можливість додатково заробити на допродажах та додаткових змінах.

  5. Офіс у центрі (вул. Малевича, 86 Н) і робоче місце, яке закріплюється за співробітником.

  6. Пакет Bodo - 30% знижки на наші продукти, враження в подарунок на дні народження і Новий рік, можливість тестувати нові послуги (подивитися, як все відбувається, можна тут - https://goo.gl/VIitRh).

  7. Колектив - ми молоді (середній вік 23 роки) і дружні: допомагаємо один одному, тестуємо враження разом (політ в аеротрубі, уроки живопису, лазертаг) і проводимо дозвілля (ходимо на пікніки, концерти).

  8. Кар'єрний ріст - не важливо, скільки ти працюєш, важливий тільки результат.

  9. Адекватний керівник - допомагає, відповідає на питання, розжовує. А в неробочий час організовує групу погуляти разом: караоке, квест-кімнати.

  10. Прозорі KPI - якість розмови; оцінка від клієнта; відсоток пропущених дзвінків; середній час на паузі для обробки дзвінка.

  11. Корпоративи щокварталу: взимку - квести і лазертаг, влітку - відпочинок на яхті. Ось так це проходить - https://goo.gl/toKqXh.

  12. Оплата 50% витрат на зовнішнє професійне навчання.

 

Що ти маєш робити:

 

  1. Консультація клієнтів та вирішення їхніх питань.

  2. Робота в 1С: прийом дзвінків, оформлення замовлень, запис клієнтів на послуги, отримання зворотного зв'язку.

  3. Підтвердження оплат клієнтів - ми дзвонимо клієнтам.

  4. Комунікація з іншими відділами: логістики, продажів, якості.

  5. Комунікація з партнерами.

 

Буде плюсом: досвід роботи в КЦ або будь-якій іншій сфері, де є спілкування з клієнтами.

 

 

Віталій Дрозд

Створюємо подарунки-враження, що викликають непереборне «я теж хочу» серед усіх.

от 100 до 250  сотрудников

с 2009 года  на рынке

  • Офис возле метроОфис возле метро
  • Офис в центреОфис в центре
  • Регулярный пересмотр зарплатыРегулярный пересмотр зарплаты
  • Дополнительные выходныеДополнительные выходные
  • Гибкий графикГибкий график