Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Економіст

UPSG / УКРПРОДСНЕКГРУПП
5 лет назад
19 марта 2019
Полтава

Требования: Вища освіта, досвід роботи на аналогічній посаді від двох років.

 

Обязанности:Виконувати роботу щодо здійснення економічної діяльності підприємства, спрямованої на підвищення ефективності та рентабельності виробництва, якості продукції, що випускається, і освоєння нових видів продукції, досягнення високих кінцевих результатів за оптимального використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів.

Готувати вихідні дані для складання проектів господарсько-фінансової, виробничої та комерційної діяльності (бізнес-планів) підприємства з метою забезпечення зростання обсягів збуту продукції та збільшення прибутку.

Виконувати розрахунки з матеріальних, трудових і фінансових витрат, необхідних для виробництва і реалізації продукції, освоєння нових видів продукції, прогресивної техніки та технології.

Здійснювати економічний аналіз господарської діяльності підприємства та його підрозділів, виявляти резерви виробництва, розробляти заходи щодо забезпечення режиму економії, підвищення рентабельності виробництва, конкурентоспроможності продукції, продуктивності праці, зменшення витрат на виробництво і реалізацію продукції, усунення витрат та непродуктивних витрат, а також виявлення можливостей додаткового випуску продукції.

 

График работы: П-к- п-ця з 8-00 год до 17-00 год.

 

 

Наталия Бондарь