Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Інженер з релейного захисту і автоматики І категорії

6 325 ₴  
Луганський обласний центр зайнятості
4 года назад
22 мая 2019
Лисичанскул. вул. Лесі Українки,7А

Працювати на підприємстві з енергетичної сфери діяльності.

 

Вимоги: мати вищу профільну освіту, бакалавр, магістр; стаж роботи за спеціальністю від 5 років; впевненний користувач ПК, знання програм MS Word, Excel. Виконувати розпорядження (методичні, нормативні) щодо експлуатації, налагодження і ремонту пристроїв релейного захисту і електроавтоматики, засобів вимірювань. Знання правил технічної експлуатації електричних станцій та мереж, правил Держнаглядохоронпраці (у межах даної посади); правил влаштування електроустановок, принципів роботи пристроїв захисту, електроавтоматики і електровимірювань.

 

Обов'язки: Організовує і проводить роботи з експлуатації, налагодження і поточного ремонту пристроїв релейного захисту й електроавтоматики, засобів вимірювань підприємства. Складає виконавчі схеми захисту й автоматики, вчасно вносить необхідні зміни. Проводить перевірку пристроїв релейного захисту і автоматики нових підстанцій.

Бере участь у ремонті. Перевіряє на об'єктах правильне виконання захисту устаткування і ліній електропередачі. Приймає в експлуатацію нові пристрої захисту, автоматики й вимірювань. Веде облік роботи пристроїв. Складає річні і місячні плани профілактичних робіт, поточного і капітального ремонтів пристроїв захисту й електроавтоматики.

 

Умови роботи: 5-денний робочий тиждень; соціальні гарантії.

 

 

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: