Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

ІТ-рекрутер для міжнародного ринку

14 000 — 42 000 ₴   Залежить від наявності релевантного досвіду
New Amsterdam Technology and Business Ventures
2 года назад
11 июня 2021
Львовул. вул. Героїв Упа 73в

Міжнародна компанія New Amsterdam Technologies шукає в свою команду ІТ Рекрутера для пошуку кандидатів на міжнародному ІТ ринку. 

https://www.instagram.com/new_amsterdam_lviv/?igshid=c2kqb2i85yn7

https://vimeo.com/264603958

Нашими клієнтами є провідні американські та ізраїльські IT компанії, котрі, бажаючи розвинути продажі свого IT продукту на міжнародному ринку, потребують пошуку топ-працівників middle та senior рівня для роботи у їх представництвах. Ми допомагаємо безпосередньо у пошуку таких працівників (Regional Sales Managers, Regional Directors, VP, Senior Sales Engineers тощо) виключно на міжнародному ринку (ми не працюємо на релокацію працівників з України закордон).

Для залучення кандидатів, наші Консультанти з рекрутингу використовують різноманітні медіа та мережеві ресурси призначені для підбору кадрів (LinkedIn, XING, власна база даних компаніїї). Процес відбору розпочинається з пошуку, тоді Консультанти з рекрутингу проводять інтерв'ю з кандидатами, дізнаються про досвід та навички кандидатів та вкінці контактують їх з компаніями-клієнтами.

Ми працюємо в найцікавішій ланці рекрутингу - ''Хед хантингу'', що передбачає пошук та залучення топ професіоналів в ІТ галузі. Ми допомагаємо найкращим ІТ старт-апам та відомим компаніям розвивати свою команду з досвідченими провідними спеціалістами.

Вимоги:

  • Володіння англійською мовою - Upper Intermediate та вище (наші кандидати, з якими ми спілкуємося, native speakers, тому це основна вимога. Рівень англійської повинен бути таким, щоб Ви могли вільно спілкуватися)
  • Комунікабільність
  • Особистісна динамічність та відкритість
  • Вміння працювати в команді
  • Відповідальність
  • Навики в рекрутингу - додатковий плюс

В нашому Львівському офісі, ми пропонуємо цікаву роботу в дружньому колективі; розвиток як в рекрутингу, хед хантингу, так і в співпраці у міжнародному середовищі; досвід роботи в ІТ ринку з провідними компаніями; офісні робочі години з 9 до 18 та конкурентну заробітню плату.

Наталія Чаплінська

Похожие вакансии по профессиям: