Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Водій

30 000 ₴  
Львівкульттовари
4 года назад
19 апреля 2019
Львовул. Городницька 47

Транспортний підрозділ ПП «Львівкульттовари», що здійснює перевезення вантажів у міжнародному, національному та регіональному сполученнях вже більше 14 років в зв'язку з розширенням автопарку оголошує конкурс на заміщення вакансій водія-експедитора автопоїздів міжнародного сполучення Volvo або DAF, водія-експедитора та підмінного водія-експедитора автомобіля Газель (Львів та регіон, кат.В). Нам потрібні компетентні люди, що бажають інтенсивно працювати на українському підприємстві та отримувати за це достойну заробітню плату.

Ми пропонуємо: стабільну роботу в українській компанії, що розвивається; дружній, професійний колектив; конкурентну, своєчасну (2 р. в міс.) заробітню плату; справедливу та мотиваційно спрямовану систему нарахування зарплати; можливість кар'єрного росту, роботу на доглянутому та вчасно обслуженому автомобілі підприємства; корпоративний мобільний зв'язок.

Вимоги: трудова книжка з відповідними записами або рекомендації з попередніх місць роботи, мед.довідка водія (можна зробити під час стаж.), для кат. С, С1, Е - картку для тахографа, вік від 23-х років, знання будови, основ ремонту та технічного обслуговування а/м, готовність до частих відряджень, чесність, порядність, відповідальність, стресостійкість, вміння поводитись з людьми та документами, бажання інтенсивно працювати.

Для автопоїздів міжнародного сполучення Volvo, DAF: посвідчення водія кат. Е, закордонний паспорт, вік від 25-ти років, досвід роботи від 2-х років на міжнародному комерційному транспорті, проживання у Львові чи області.

Для автомобіля «Газель»: посвідчення водія кат. B, досвід роботи на вантажному транспорті від 1-го року, проживання у Львові або передмістях.

Обов'язки: функції водія-експедитора транспортної компанії (окрім безпосередньо водіння - догляд за автомобілем, контроль технічного стану а/м, усунення несправностей в рейсі, участь в ремонті в ремзоні, робота з вантажем та документами, відповідальність при отриманні, перевезенні та видачі вантажу, внутрішня звітність), дотримання трудової та фінансової дисципліни, знання та чітке виконання посадової інструкції

Умови роботи: ненормований (рейсовий) графік, 6-денний робочий тиждень, водій закріплюється за певним автомобілем, власна ремонтно-технічна база. З/п від виробітку: на а/м "Газель" 6-18 тис.грн.,міжнародних автопоїздах 20-40 тис.грн. Окремо нараховуються та виплачуються відрядні.

Осіб, що мають схильність до зловживань чи порушень дисципліни прохання зекономити свій та чужий час та не звертатись за даним оголошенням.

 

 

Андрій Хавич

Похожие вакансии по городам: