Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Київський метрополітен, КП — вакансия в Електрозварник ручного зварювання 5 розряду
Вакансия закрыта

Електрозварник ручного зварювання 5 розряду

Київський метрополітен, КП
5 лет назад
30 марта 2019
Киев

Основні обов'язки:Виконання електрозварювальних робіт у складі комплексної бригади,що виконує роботи з капітального ремонту ескалаторів в похилих ходах метрополітену. Зварювання металоконструкцій з конструкційних сталей в усіх положеннях зварного шва, наплавка деталей з легованих сталей.

 

Повинен знати:

Улаштування та правила використання і будову електрозварних машин постійного та змінного струму,види зварних швів, режими зварювання, марки та призначення електродів.

 

Умови праці:

ШУП - шкідливі умови праці -24% (Аерозолі, що утворюються при зварюванні (вміст марганцю менше 20%), виробничий шум (від 81 до 99 дБА), теплове випромінювання , вимушені нахили корпуса (більше 100), перебування у вимушеній робочій позі (більше 25%), робота на висоті

Кваліфікаційні вимоги:

Повна або базова загальна середня освіта та професійно - технічна освіта, підвищення кваліфікації та стаж роботи за професією електрозварника ручного зварювання не менше 1року.

Режим роботи: 3-х змінна робота.

Заробітна плата: відрядно-преміальна, 7984 грн.

(8041 грн.). Премія до 20 % заробітної плати +24% ШУП (шкідливі умови праці+7% щомісячна винагорода за вислугу років.

 

Привабливий соцпакет: Виплачується щомісячна винагорода за вислугу років з першого повного відпрацьованого місяця на підприємстві. Залежно від стажу роботи на підприємстві відсоток винагороди за вислугу років збільшується.

 

Надається основна оплачувана відпустка тривалістю 24 календарних дня + додаткова відпустка за вислугу років (до 3 календарних днів).

Проводиться забезпечення працівників підприємства санаторно-курортними путівками, оздоровлення на базі відпочинку "Метро" в с. Літки, літнє оздоровлення дітей працівників метрополітену в таборах відпочинку, з суттєвими знижками від вартості путівок.

Медичне страхування.

Страхове відшкодування. Передбачена виплата страхового відшкодування у разі виникнення нещасного випадку на виробництві та його наслідків.

Надається щорічна матеріальна допомога на оздоровлення - у розмірі посадового окладу, місячної тарифної ставки.

Надається матеріальна допомога працівникам метрополітену при виході на пенсію залежно від стажу роботи на підприємстві.

Оформлення за трудовою книжкою.

КП «Київський метрополітен» житлом не забезпечує.

Працевлаштування на вищезазначені вакансії можливе за умови проходження медичного огляду, також можливо працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями (інвалідів) при умові надання висновку медико-соціальною експертною комісією про те, що стан здоров'я особи з інвалідністю не перешкоджає виконанню професійних обов'язків за посадою.