Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Слесарь-механик

8 000 ₴  
АЗОТ-СЕРВІС
4 года назад
07 октября 2019
Черкассыул. Смелянская 118, офис 201

Требования:

  1. організація роботи з технічного обслуговування і ремонту самохідної та причіпної техніки, спеціалізованого обладнання;
  2. зкладання заявок на придбання необхідних запасних частин, ремонтних матеріалів, інструменту (в формі звітів на електрону адресу Отправить резюме або у вигляді службових записок;
  3. випуск в сезонні агрохімічні (весняно-польові та осінньо-польові) технічно справного автомобільного транспорту та сільськогосподарської техніки;
  4. проведення інструктажу з охорони праці та пожежної безпеки для трактористів та контроль за виконанням техніки безпеки при польових роботах, вантажно-розвантажних роботах з аміаком;
  5. забезпечення постійного підвищення рівня механізації технологічних процесів внесення мінеральних добрив, скорочення затрат праці на виробництві й ефективне використання виробничих фондів;
  6. організація правильної експлуатації, технічного обслуговування, своєчасний планово-запобіжний і поточний ремонт машинно-тракторного та автомобільного парку, енергетичного, електротехнічного, слабострумного обладнання, а також електромережі підприємства та інших основних засобів для підтримки їх у стані постійної технічної готовності.
  7. залучання до розробки й упровадження проектів та засобів комплексної механізації і автоматизації виробництва спеціалізовані організації, контроль виконання ними робіт.

 

Обязанности:

  1. Організовує роботи з технічного обслуговування і ремонту автотранспортних засобів і сільськогосподарської техніки з метою забезпечення готовності до перевезень та виконання спеціалізованих робіт.
  2. Складає плани і графіки технічного обслуговування і ремонту на техніку і допоміжне обладнання.
  3. Забезпечує технічно справний стан автотранспорту, проведення технічного обслуговування і поточного ремонту автомобілів і причіпних засобів.
  4. Складає заявки на придбання запасних частин, ремонтних матеріалів, інструменту для технічного обслуговування і ремонту автотранспорту.
  5. Організовує та впроваджує передову науково обґрунтовану організацію та технологію ремонтних робіт, забезпечуючи зниження витрат праці і матеріальних ресурсів.
  6. Випускає в рейс технічно справні автомобілі, завчасно подає відомості про них.
  7. Здійснює економне витрачання запасних частин, ремонтних матеріалів, інструменту, добивається зниження собівартості транспортних робіт.
  8. Здійснює контроль за дотриманням затвердженого розпорядку дня, виробничої та трудової дисципліни у відповідному структурному підрозділі.
  9. Проводить інструктаж і забезпечує дотримання працівниками підрозділу правил і норм з охорони праці та пожежної безпеки при експлуатації автотранспортних засобів.

 

Условия работы:

 

  1. Официальное трудоустройство (зарплата + премия) от 10000,00 + премия
  2. Медицинская страховка.
  3. Оплачиваемый отпуск

 

 

Наталия Озеран

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: