Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Банк Південний — вакансия в Провідний Економіст відділу обслуговування юридичних осіб в іноземній валюті
Вакансия закрыта

Провідний Економіст відділу обслуговування юридичних осіб в іноземній валюті

Банк Південний
4 года назад
10 июля 2019
Киев

Акціонерний Банк «Південний» запрошує взяти участь в конкурсі на вакансію: Провідний Економіст відділу обслуговування юридичних осіб в іноземній валюті .

Ми гарантуємо цікаві і складні завдання, можливість участі в проектах Банку, професійний активний розвиток, можливість кар'єрного росту, офіційне оформлення, високу заробітну плату.

 

Вимоги:

  • вища економічна освіта;
  • наявність досвіту роботи в банку з валютними операціями - від 3-х років;
  • Знання діючого законодавства України з питань здійснення зовнішньоекономічної діяльності та проведення розрахунків в іноземній валюті, нормативних документів щодо здійснення аналізу фінансової операції клієнта з метою виявлення индикаторів ризикових фінансових операцій.

Умови роботи:пон.- пт, с 9.00 до 18.00.

Обов 'язки:

  1. Обслуговування операцій юридичних осіб в іноземній валюті. (Прийом і обробка платіжних доручень в іноземній валюті, заяв на вільну продаж, обмін та купівлю іноземної валюти. Виконання операцій по розподілу надходжень в іноземній валюті на користь клієнтів, виконання обов'язкової продажі згідно з нормами законодавства).
  2. Обслуговування капітальних та неторговельних операцій юридичних осіб (інвестиційні операції, готівкові операції, тощо).
  3. Здійснення аналізу та перевірки документів наданних клієнтом для проведення операцій згідно п. 1 та п. 2 на відповідність валютного законодавства.
  4. Здійснення аналізу та перевірки документів про фінансові операції (намір здійснення фінансової операції) клієнтів та їх учасників з урахуванням вимог законодавства України у сфері валютного регулювання та валютного контролю, з метою виявлення індикаторів ризикових фінансових операцій.
  5. Ведення листування з іншими уповноваженими банками та клієнтами з питань здійснення валютного контролю за імпортними операціями клієнтів.
  6. Щоденна звітність по операціям юридичних осіб в іноземній валюті (форма 555, файл 70, файл с9 та д3)
  7. Ведення поточних справ клієнтів.
  8. Знання діючого законодавства України, нормативно-правових актів НБУ з питань валютного законодавства.

 

 

Шинелёва Ольга Евгеньевна

Банк Південний — вакансия в Провідний Економіст відділу обслуговування юридичних осіб в іноземній валюті: фото 2

Банк «Південний» - універсальний український банк.

больше 500  сотрудников

с 1993 года  на рынке

    Похожие вакансии по городам:

    Похожие вакансии по профессиям: