Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Kyivstar/Київстар — вакансия в Начальник відділу судової роботи
Вакансия закрыта

Начальник відділу судової роботи

Kyivstar/Київстар
5 лет назад
24 апреля 2019
Киев

Основні посадові обов'язки:

 

· Організація та координація роботи працівників відділу судової роботи, співпраця та взаємодія з іншими підрозділами департаменту правового забезпечення та Компанії в цілому.

· Представництво інтересів та захист прав Компанії в органах судової влади, органах державної виконавчої служби, органах юстиції, органах уповноважених здійснювати захист прав споживачів, інших державних та правоохоронних органах та органах місцевого самоврядування, у відносинах з підприємствами, організаціями, установами, фізичними особами тощо.

· Підготовка та подання процесуальних документів, збір необхідних матеріалів, доказів тощо в судових справах, що випливають з корпоративних, цивільних, господарських, кримінальних, адміністративних правовідносин тощо, приймає участь у провадженні таких справ в судових органах та інших органах державної влади.

· Аналіз матеріалів справ досудового, позовного, наказного, окремого, кримінального та виконавчого проваджень, справ про банкрутство з метою визначення повноти та предмету, побудови тактики та стратегії доказування в процесі.

· Прийняття рішень про визнання позовів, претензій повністю або частково, зміну предмету, підстав позову та/або розміру заявлених вимог, відмову від позову, укладення мирових угод, досягнення примирення в адміністративних справах.

· Подання виконавчих листів, судових наказів до виконання, оскарження належності майна та його оцінки, подання письмових заперечень проти розрахунків державних виконавців з метою забезпечення повноти проведення виконавчого провадження.

· Надання правової допомоги Компанії та посадовим особам Компанії у справах про банкрутство, в досудовому, позовному, наказному, окремому, кримінальному та виконавчому провадженнях передбачені матеріальним та процесуальним законодавством України дії та вчинення інших заходів, спрямованих на захист прав та інтересів Компанії.

· Звітування перед штаб-квартирою за усі справи, що є у супроводі відділу.

 

Кваліфікаційні вимоги:

· вища юридична освіта;

· практикуючий адвокат з досвідом успішного ведення судових справ у різних галузях права;

· не менше 5 років досвіду роботи в галузі юриспруденції (бажано в телекомунікаційній компанії або провідній вітчизняній чи іноземній юридичній фірмі) ;

· знання корпоративного, адміністративного, господарського, цивільного, кримінального трудового права, права інтелектуальної власності (бажано знання міжнародного телекомунікаційного права);

· менеджерський досвід керування командою судових юристів з не менш, ніж 5 підлеглими - від 5 років;

· гарні комунікативні здібності, риторичні вміння, лідерські якості та вміння успішно й ефективно керувати командою, здатність успішно працювати в стресових ситуаціях;

· високий рівень володіння англійською (fluent) як усною, так і письмовою;

· посвідчення водія.

 

Работа в компании «Киевстар» (которая входит в группу компаний VEON) требует соответствия высоким стандартам деловой этики, строгого соблюдения всех юридических обязательств, следованию нашим ценностям, соблюдения норм Кодекса поведения, политик и процедур Компании.

Наш дух лидерства воплощен в пяти ценностях: «клиенты - наша страсть», «предпринимательский дух», «инновационность», «сотрудничество» и «честность». Мы всегда стремимся быть честными, что требует от нас действовать этично, правдиво и добросовестно.

 

 

Київстар – телеком-оператор №1 і широкий горизонт для реалізації ідей і талантів

больше 500  сотрудников

с 1997 года  на рынке

  • Медицинское страхованиеМедицинское страхование
  • Бонусы и премииБонусы и премии
  • Корпоративные мероприятияКорпоративные мероприятия
  • Компенсация обученияКомпенсация обучения
  • Гибкий графикГибкий график