Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Junior/Middle/Senior Software Developer (Functional Programming)

Intetics Inc
4 года назад
13 января 2020
Львов

Набридли однотипні вакансії? Скрізь вимагають досвід 100500 років в обмін на нудні завдання? Хочеш мізкувати і розвиватися? У нас є те, що тобі сподобається :)

 

Ми пропонуємо попрацювати над інноваційними продуктами, якими користуються мільйони, у вільній і творчій атмосфері з кращими експертами в своїй області.

 

Що ми робимо?

Створюємо і модернізуємо кросплатформні продукти для різних бізнес-напрямків (HealthCare, e-learning, спорт і не тільки), працюємо над ядром мови, розробляємо IDE, компілятори.

 

Як ми це робимо?

Розробка ведеться на новій кроссплатформній мові програмування, спеціально розробленій замовником, яка поєднує в собі особливості функціональних і імперативних мов. Мова схожа на Standard ML, O'Caml і F #, і певною мірою на Haskell, Scala.

Перейти на нову мову неважко будь-якій людині, яка знає методи побудови алгоритмів (а вони, як ми всі знаємо, від мови програмування не залежать).

 

Кого ми шукаємо?

Перш за все того, кому цікавий функціональний підхід. Того, хто готовий пробувати нове і шукає щось нестандартне, унікальне. Того, хто пише якісний, чистий і зрозумілий код.

Вимог до досвіду роботи у нас немає. Завдання до душі знайдуться як для студентів і вчорашніх випускників, так і для досвідчених розробників.

 

Що ще нам важливо?

Нам важливо, щоб людина знала хоча б одну з мов програмування, а також володіла англійською мовою на рівні, що дозволяє розуміти, що говорять і вміти донести свою думку, бо команда у нас міжнародна.

 

Який процес відбору?

У нас немає технічного інтерв'ю. Щоб потрапити до нас на роботу потрібно виконати 2 тестових завдання: одне - більш просте, вдома, друге - більш об'ємне і складне, у нас в офісі. Для того, щоб отримати перше тестове завдання - надішліть резюме і ми зв'яжемося з вами.

 

Залишилися питання? Пишіть Отправить резюме , телефонуйте Показать контакты 067 240 11 22 , заходьте до нас на сайт intetics.com і в соцмережі: www.facebook.com/Intetics

 

 

Татьяна