Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Водій евакуатора

20 000 ₴   з.п. від 20000-30000
1 месяц назад
07 февраля 2024
Харьковул. ул.Холмогірська,1

Компанія "Книженко В.Ю., ФЛП" є провідним постачальником послуг евакуації автомобілів у місті Харків. Ми пропонуємо надійні та швидкі послуги для наших клієнтів, забезпечуючи безпеку та надійність у перевезенні їх автомобілів.

Вакансія "Водій евакуатора" відкрита для талановитого та відповідального спеціаліста, який має бажання долучитися до нашої професійної команди. Успішний кандидат буде забезпечувати безпечний та ефективний транспорт автомобілів нашим клієнтам.

Обов'язки:

- Перевезення автомобілів на евакуаторі до місця призначення - Забезпечення безпеки та надійності перевезень - Спостереження за технічним станом евакуатора та вчасне повідомлення про потребу в ремонті - Забезпечення високої якості обслуговування та задоволення потреб клієнтів Вимоги:

- Категорія водійського посвідчення "С1" та досвід роботи водієм вантажного транспорту - Вміння працювати з евакуатором та знання технічних особливостей перевезення автомобілів - Відповідальне ставлення до виконання робочих обов'язків та безпеки - Готовність до роботи в непередбачуваних ситуаціях та здатність швидко приймати рішення Переваги:

- Конкурентна заробітна плата та система премій - Можливість професійного росту та розвитку в стабільній компанії - Приємний колектив та професійна команда - Надійна техніка та оснащення для зручності роботи Якщо ви маєте бажання приєднатися до нашої команди та розвиватися в професійній сфері, ми чекаємо на вашу відповідь. Надішліть своє резюме та мотиваційний лист, щоб ми могли розглянути вашу кандидатуру. Робота у компанії "Книженко В.Ю., ФЛП" - це можливість працювати в стабільній та успішній організації, де ви можете розкрити свій потенціал та отримати задоволення від своєї роботи

Віктор:

Показать контакты 099-565-84-12

Показать контакты 096-340-79-88

Евгений Куцев