Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Инженер телекоммуникаций, системный администратор

МКТ-КОМЮНІКЕЙШН, ТОВ
1 месяц назад
04 марта 2024
Киев

Інженер телекомунікацій, системний адміністратор
Якщо ви:
маєте вищу технічну освіту (IT, телекомунікації) та понад 3 роки досвіду роботи у цій сфері;маєте хороші знання різних мережевих систем, у тому числі PBX;маєте досвід побудови кабельних мереж;володієте англійською лише на рівні читання тех. документації.у вас є навички необхідні для виконання роботи: адміністрування ОС Windows Server 2008/2012 R2, LinuxCentOS 6x, 7x, Debian, AsteriskPBX v11 andhigher, знання SQL, Microtik, Cisco;Крім того, вітаються знання ПЗ AutoCad, Photoshop, бажання вивчати нове обладнання та програмні продукти.
Якщо ви можете виконувати:
підтримку мережевих інфраструктур, IP-телефонії, голосових шлюзів та інших систем;роботу з провайдерами телекомунікаційних послуг та іншими постачальниками послуг;підтримку та керування конфігураціями, а також діагностикою несправностей клієнтських комп'ютерів на базі Windows;розробку мережевих систем та ін. IT-проектів;аналіз технічних можливостей систем;прогнозування та планування оновлення, модернізації та розширення систем.формування звітів про роботу телекомунікаційних систем.підтримку існуючих WEB-сервісів компанії.Ми пропонуємо вам:
офіційне працевлаштування відповідно до всіх вимог КЗпП;24 календарні дні оплачуваної відпустки, соцпакет;цікаву роботу у стабільній компанії;офіс у районі ст.м. Нивки;графік роботи: понеділок - п'ятниця 09:00 - 18:00 (можлива понаднормова робота при виникненні аварійних ситуацій або бізнес-завдань зі стислими термінами та командировки).

Васильєва Марианна