Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Інженер з встановлення GPS-обладнання, автоелектрик

ТЕКО ТРЕЙД, ТОВ
5 лет назад
25 марта 2019
Черкассы

Компанія «Теко Трейд» бренд «Overseer» оголошує про відкриття вакансії

«Інженер з встановлення додаткового обладнання». ТОВ «Теко Трейд» один з лідерів GPS моніторингу та контроля палива в Україні розшукує людей з досвідом роботи в автоелектриці.

Тих, хто любить працювати з авто та цікавиться новітніми технологіями. Тих, хто не готовий сидіти на місці (робота пов'язана з відрядженнями). Наявність власного авто обов'язкова. Якщо ви впевнені, що майбутнє за інноваціями, то приєднуйтесь до нашої команди, щоб втілити їх в повсякденному житті. Чекаємо на Вас!

 

Вимоги: Знання автомобільної електрики та базові знання про технічні вузли автотранспорту. Водійське посвідчення категорії В, та наявність власного автомобіля. Бажання розвиватись в напрямку інноваційних технологій.

 

В свою чергу ми гарантуємо гідну оплату праці: Ставка+%+компенсація палива та амортизація автомобіля+ оплата відряджень. Також підтримувати всі ваші ініціативи та бажання покращити та раціоналізувати робочі процеси. Основні Обов'язки: Швидке та якісне встановлення, заміна та ремонт Обладнання для GPS моніторингу та контролю палива.

 

 

Ирина