Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Специалист по продаже рекламы

6 месяцев назад
20 октября 2023
Одесса

Великий медіахолдинг в місті Одеса. Ми спеціалізуємося на створенні та розміщенні рекламних матеріалів на різних медіа-платформах з метою просування брендів та залучення цільової аудиторії. Зараз ми шукаємо енергійного та мотивованого спеціаліста по продажу реклами, який допоможе нам розвивати нашу клієнтську базу та забезпечити стабільний ріст компанії.

Задачі:

- Активний пошук та залучення нових клієнтів для рекламних послуг компанії - Консультування потенційних клієнтів щодо наших рекламних рішень та послуг - Узгодження та підготовка договорів на рекламні послуги - Підтримка та розвиток взаємовигідних стосунків з клієнтами Вимоги:

- Досвід роботи в продажах реклами буде великим плюсом - Вміння працювати з клієнтами та встановлювати ефективні взаємовідносини - Відмінні комунікативні та переговорні навички - Висока мотивація до досягнення поставлених цілей - Знання ринку рекламних послуг та тенденцій у галузі Пропонуємо:

- Конкурентоспроможну заробітну платню та систему бонусів - Можливості для кар'єрного росту та професійного розвитку - Дружню та сприятливу робочу атмосферу - Цікаві та різноманітні завдання - Повний робочий день (в офісі або віддалено)

Якщо ви маєте бажання працювати в рекламній галузі, вмієте переконувати та впливати на людей, маєте сильну мотивацію до досягнення успіху, то ми раді будемо поспілкуватися з вами! Надішліть нам своє резюме та супроводжуючий лист, щоб дізнатися більше про цю захоплюючу можливість та приєднатися до нашої команди.

Александр