Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Фахівець управління врегулювання збитків

18 000 ₴  
2 года назад
17 февраля 2022
Киевул. Спаська, 5, оф.15

Страхова компанія ПрАТ «Європейське туристичне страхування» запрошує на роботу Фахівця управління врегулювання збитків

Ми шукаємо активного, уважного та надійного співробітника, у якого є бажання працювати у стабільній компанії, застосовуючи на практиці свої знання та навички.

 Вимоги до кандидата:
  - Освіта вища ;

- Вільне володіння українською та російською мовами. Англійська мова - Pre-intermediate; Intermediate;

- Уміння вільно користуватися ПК та іншим організаційно-технічним обладнанням;

- Наявність професійних навичок роботи з комп'ютерними програмами Microsoft Office (Word, Excel, Access, Power Point, Outlook).

Функціональні обовязки:

  • Складати письмові запити застрахованим особам з приводу відсутніх документів, необхідних для виплати страхового відшкодування, або додаткових документів, необхідних для з'ясування обставин страхових випадків.
  • Обробляти документи, що надходять до відділу і відносяться до страхового випадку, проводить  їх аналіз та  облік, реєструє вхідну документацію по страховим випадкам в у внутрішній системі компанії
  •  Складати письмові запити до Туроператорів та Турагентів з приводу штрафних санкцій для виплати страхового відшкодування по ризику « відміна подорожі».
  • Консультувати Застрахованих осіб по випадках отримання медичної та іншої допомоги за кордоном та в Україні  згідно з договорами  страхування (полісами), укладеними з ПрАТ «Європейське туристичне страхування».
  • Складати страхові акти за результатами розгляду заяв на отримання страхового відшкодування від застрахованих осіб.

Умови роботи:
 повний робочий день (з 9:00 до 18:00, у п'ятницю – до 17:00);

  • офіційне працевлаштування;
  • повністю офіційна з/п;
  • місце роботи – м. Контрактова.

Якщо Ви енергійна та позитивна людина, вмієте працювати в умовах багатозадачності, при цьому розумієте, що головне в роботі – результат, ми будемо раді прийняти Вас у свою Команду!
 З/п –  18 000 грн
 

Шановний кандидат! Надсилаючи своє резюме на цю вакансію, Ви даєте свою згоду на обробку Ваших персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних».

Виктория