Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Помічник керівника громадської приймальні

2 года назад
10 ноября 2021
Киев

Помічник керівника громадської приймальні.


Вимоги: Вища юридична/економічна/філологічна освіта (допускається навчання на останньому курсі вишу). Навички підготовки офіційних документів.
Вміння користуватись програмами MS Office та офісною технікою.

Вільне володіння державною мовою, спроможність до написання та коригування текстів різної тематики.

Володіння англійською мовою буде додатковою перевагою.

Уважність до деталей, старанність, високий рівень відповідальності.

Розвинуті комунікативні навички, стресостійкість, вміння швидко приймати рішення. Бажання навчатись, удосконалювати навички та здобувати нові знання.


Функціональні обов’язки: Робота з документацією у громадській приймальні; Комунікація з мешканцями та оформлення звернень за результатами; Відслідковування процесу виконання запитів щодо звернень громадян; Організація заходів, у тому числі благодійних, та участь у проектах щодо розвитку міста, рівних прав та можливостей громадян; Налагодження зв’язків з активною громадою, збір ініціатив та пошук шляхів їх реалізації; Підготовка аналітичних записок щодо питань постійних комісій та протоколів засідань органів місцевої ради; Робота з соціальними мережами, просування та наповнення публічних сторінок та каналів; Перелік не є вичерпним.


Умови роботи: Випробувальний термін. Повний робочий день. Офіс у Подільському районі на проспекті Правди. Заробітна плата визначається за результатами співбесіди.

Якщо Ви командний гравець, хочете здобути безцінний досвід, цікаві та корисні знайомства, реалізувати себе у публічній площині, прагнете робити світ навколо кращим - надсилайте своє резюме та мотиваційний лист на мейл Отправить резюме .
Обов'язково вказуйте бажаний рівень З/П

Наталія