Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Водій B, C1 або СЕ

20 000 ₴   Від виробітку, 15-30 тис.грн.
Львівкульттовари
2 года назад
25 ноября 2021
Львовул. Бескидська 33

Транспортний підрозділ ПП «Львівкульттовари», що здійснює перевезення вантажів у міжнародному, національному та регіональному сполученнях більше 15 років оголошує КОНКУРС на заміщення вакансії водія мало- та середньотонажних автомобілів Iveco Daily по Україні (кат. В або С1)   та на маршрутах Україна-Польща (кат. С1),  а також водія середнього автопоїзда MAN (12 т, 68 м3, кат.СЕ ) по Україні . Нам потрібні компетентні люди, що бажають інтенсивно працювати на українському підприємстві та отримувати за це достойну заробітню плату. Добрий ДОСВІД роботи на комерційному транспорті ОБОВ'ЯЗКОВИЙ.

Ми пропонуємо: стабільну роботу в українській компанії, що розвивається; дружний, професійний колектив; конкурентну, своєчасну (3 р. в міс.) заробітню плату; справедливу та мотиваційно спрямовану систему нарахування зарплати; можливість кар'єрного росту, роботу на доглянутому та вчасно обслуженому автомобілі підприємства; корпоративний мобільний зв'язок.

Вимоги: трудова книжка з відповідними записами або рекомендації з попередніх місць роботи ОБОВ'ЯЗКОВО , мед.довідка водія (можна зробити під час стаж.), вік від 25-ти років ОБОВ'ЯЗКОВО; знання будови, основ ремонту та технічного обслуговування а/м ОБОВ'ЯЗКОВО; готовність до частих відряджень, чесність, порядність, відповідальність, стресостійкість, вміння поводитись з людьми та документами, бажання інтенсивно працювати ТЕЖ ВСЕ ОБОВ'ЯЗКОВО; для міжнародних перевезень - закордонний паспорт, код 95.

Для автомобілів Iveco: посвідчення водія кат. B, або С-С1 (ОБОВ`ЯЗКОВО ОБИДВІ!),  картку для тахографа (окрім роботи на а/м кат.В), проживання у Львові або ближніх районах.

Для автопоїзда MAN: посвідчення водія кат.Е, проживання у Львові або ближніх районах.

Обов'язки: функції водія-експедитора транспортної компанії (окрім безпосередньо водіння - догляд за автомобілем, контроль технічного стану а/м, усунення несправностей в рейсі, участь в ремонті в ремзоні, робота з вантажем та документами, відповідальність при отриманні, перевезенні та видачі вантажу, внутрішня звітність), дотримання трудової та фінансової дисципліни, знання та чітке виконання посадової інструкції

Умови роботи: ненормований графік (рейсовий, тривалість рейсів до 2-х тижнів), водій закріплюється за певним автомобілем, власна ремонтно-технічна база. З/п від виробітку: на міжнародних автопоїздах 20-55 тис.грн., на середньотонажних автомобілях по Україні 12-30 тис.грн. Окремо нараховуються та виплачуються відрядні (в середньому 6-8 тис.грн.). 

Осіб, що мають схильність до зловживань чи порушень дисципліни прохання зекономити свій та чужий час та не звертатись за даним оголошенням. Також прохання звертатись тільки при наявному зацікавленні у вакансії та відповідності вищезазначеним вимогам (ОСОБЛИВО З ПОМІТКОЮ 'ОБОВ`ЯЗКОВО!').  ДЯКУЄМО!

Сергій Миколайович